Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic de droguri in licee din Blaj: cinci tineri condamnati la inchisoare cu suspendare si amenda penala

Adevărul Adevărul,
Trafic de droguri in licee din Blaj: cinci tineri condamnati la inchisoare cu suspendare si amenda penala

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut sentinta Tribunalului Alba intr-un dosar in care cinci tineri din Blaj sunt judecati pentru trafic si consum ilicit de droguri. Traficantii sunt doi liceeni din Blaj si Sona, care au primit pedepse cu suspendare. continuă pe Adevărul

Sentinta mentinuta la Curtea de Apel Alba Iulia intr-un dosar de trafic de droguri: cinci tineri condamnati la inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut sentinta Tribunalului Alba intr-un dosar in care cinci tineri din Blaj sunt judecati pentru trafic si consum ilicit de droguri. Traficantii sunt doi liceeni din Blaj si Sona, care au primit pedepse cu suspendare.

Explozie intr-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, scrie Mediafax.

Dambovita: Explozie puternica intr-un bloc din Fieni. Cinci persoane ranite, printre care un copil

Cinci persoane au fost ranite, printre care un copil, in urma unei explozii din localitatea Fieni, judetul Dambovita. Unul dintre raniti este in stare grava, relateaza reporterul B1 TV. Deflagratia a avut loc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )