Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trafic restrictionat in Capitala in perioada 30 mai 2 iunie

B1 B1,
Trafic restrictionat in Capitala in perioada 30 mai 2 iunie

Traficul din Capitala va fi restrictionat in perioada 30 mai 2 iunie, cu ocazia desfasurarii Festivalului de Teatru pe Strada si a manifestarilor prilejuite de Ziua Internationala a Copilului. continuă pe B1

Trafic restrictionat in Capitala in perioada 30 mai 2 iunie: incepe Festivalul de ...

Traficul din Capitala va fi restrictionat in perioada 30 mai 2 iunie, cu ocazia desfasurarii Festivalului de Teatru pe Strada si a manifestarilor prilejuite de Ziua Internationala a Copilului. Astfel, potrivit Evenimentul Zilei, intre orele 20:30 21:30, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins intre Strada Stirbei Voda si Bulevardul Regina Elisabeta si intre Calea Victoriei si Piata Universitatii, precum si pe strazile care acced in .

Trafic restrictionat in Capitala in perioada 30 mai 2 iunie: incepe Festivalul de Teatru pe Strada si

Traficul din Capitala va fi restrictionat in perioada 30 mai 2 iunie, cu ocazia desfasurarii Festivalului de Teatru pe Strada si a manifestarilor prilejuite de Ziua Internationala a Copilului.

Festivalul de teatru de strada restrictioneaza traficul in Capitala in perioada 30 mai-2 iunie

Peste 100 de politisti bucuresteni vor actiona in perioada 30 mai 2 iunie a. c. , pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii in Capitala, a evenimentului B FIT in the Street, FESTIVAL DE TEATRU DE STRADA, precum si cu ocazia manifestarilor prilejuite de Ziua Internationala a Copilului. Evenimentele aduc insa si restrictii in trafic.

Horoscop sexual 27 mai 2 iunie 2013

Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 mai 2 iunie 2013. Berbec Universul nu iti aduce intotdeauna cele mai norocoase situatii. Insa n-ar trebui sa disperi din aceasta cauza. Rela.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 27 mai 2 iunie 2013

Iata horoscopul saptamanii 27 mai 2 iunie 2013. Berbec Este momentul sa incepi a te indeparta de confortul pe care finantele sau familia ti-l asigura, descoperind astfel noi moduri de a te descurca de acum.

Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetara in tarile zonei euro intra in vigoare incepand din 30 mai

Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetare intra in vigoare incepand cu data de 30 mai in statele zonei euro, completand astfel ciclul de supraveghere bugetara pentru zona euro si continuand sa imbunatateasca guvernanta economica pentru zona euro, informeaza Comisia Europeana, intr-un comunicat. Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetare introduce un calendar bugetar comun si norme bugetare comune pentru statele membre ale zonei euro.

Programul teatrului Toma Caragiu in saptamana 27 mai 2 iunie

Iubitorii de teatru de revista, dar si cei mai mici dintre spectatorii din Prahova vor gasi in programul de saptamana viitoare a teatrului Toma Caragiu piese indragite.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )