Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traficanti de droguri retinuti dupa ce au fost prinsi cu aproape 60 de kilograme de canabis

România Liberă România Liberă,
Traficanti de droguri retinuti dupa ce au fost prinsi cu aproape 60 de kilograme de canabis

Procurorii DIICOT au retinut trei traficanti de droguri prinsi cu aproape 60 de kilogame de plante de canabis. Plantele au fost cultivate in judetul Ilfov iar cei trei vor fi propusi pentru arestare preventiva la Tribunalul Bucuresti. continuă pe România Liberă

Trei traficanti de droguri prinsi cu aproape 60 de kilograme de plante de canabis, arestati preventiv

Trei traficanti de droguri prinsi cu aproape 60 de kilogame de plante de canabis, care fusesera cultivate pe un teren din judetul Ilfov, au fost arestati preventiv. Acestia au fost prinsi de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Traficanti de droguri retinuti de procurorii DIICOT. Au fost prinsi cu aproape 60 de kilograme de canabis

Trei traficanti de droguri prinsi cu aproape 60 de kilograme de plante de canabis, care fusesera cultivate pe un teren din judetul Ilfov, au fost retinuti de procurorii DIICOT, scrie Mediafax. Doi dintre.

Ilfov: Trei traficanti de droguri au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi cu aproape 60 kilograme de canabis

Trei traficanti de droguri au fost retinuti de procurorii DIICOT, dupa ce au fost prinsi cu aproape 60 kilograme de plante de canabis ce fusesera cultivate pe un teren din judetul Ilfov, potrivit unui comunicat.

11 traficanti de droguri retinuti in urma perchezitiilor din Alba si Cluj

11 traficanti de droguri au fost retinuti in urma descinderilor care au avut loc joi in mai multe localitati din judetele Cluj si Alba, vizand destructurarea unei grupari specializate in trafic de droguri de mare risc, informeaza Politia Romana.

Italia: Opt romi de origine romana au fost retinuti dupa ce s-au batut cu lanturi si curele in centrul Florentei

Doua grupuri de romani de etnie roma s-au batut, joi dupa-amiaza, cu lanturi si curele, in centrul orasului italian Florenta. in urma altercatiei, doua persoane au fost ranite, iar alte opt retinute,.

Oprescu: Investitiile in spitalele publice din Capitala in anii de criza au fost de aproape 179 de milioane de euro

Investitiile in spitalele publice din Capitala in anii de criza au fost de aproape 179 de milioane de euro, a declarat ieri edilul Bucurestiului, Sorin Oprescu, adaugand ca acest lucru se desfasoara in conditiile in care bugetul Primariei s-a diminuat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )