Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traficul pe DN 10 ramane inchis pentru cel putin o luna din cauza caderilor de roci pe sosea

B1 B1,
Traficul pe DN 10 ramane inchis pentru cel putin o luna din cauza caderilor de roci pe sosea

Drumul National 10 Buzau - Brasov, blocat de duminica in zona Siriu din cauza aluviunilor cazute de pe versanti, va ramane inchis pentru cel putin o luna, a anuntat, joi, prefectul judetului Buzau, Maria. continuă pe B1

Situatie critica la Siriu. DN 10 Buzau - Brasov, inchis pentru cel putin o luna

Situatia pe Drumul National 10, care leaga Buzaul de Brasov este mai complicata decat parea initial. Alunecarile de teren, declansate in week-end, au continuat neincetat si in zilele urmatoare.

Traficul pe DN 10 Buzau - Brasov ramane inchis din cauza caderilor de pietre

Traficul rutier ramane inchis pe Drumul National 10 Buzau-Brasov, iar autoritatile nu pot estima cand va putea fi reluata, in conditiile in care aproximativ 20. 000 de metri cubi de roca au cazut pe.

RCSRDS a redus la 4 euro abonamentul cu minute nelimitate in orice retea si cu internet mobil, pentru cei care cumpara cel putin doua astfel de abonamente

RCSRDS a anuntat ca incepand de miercuri, 3 septembrie, a redus de la 5 euro la 4 euro pretul abonamentului cu internet mobil si minute nelimitate in orice retea nationala, Digi Mobil Optim, pentru toti cei care cumpara cel putin doua astfel de abonamente. Ca si in oferta anterioara, pentru a beneficia de acest tarif, trebuie sa fii abonat atat la serviciul de internet fix Digi Net), cat si la cel de televiziune digitala prin cablu sau satelit.

Cel putin 1.420 de morti in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, la Bagdad, relateaza AFP. Cel putin 1.

Cel putin 11 morti si 27 de disparuti in urma unor ploi torentiale, in China

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 27 sunt date disparute in urma unor ploi torentiale care s-au abatut asupra orasului Chongqing, in sud-vestul Chinei, relateaza AFP. Aproape 4. 000 de persoane au fost.

IRAK: Cel putin 1.400 au murit in violentele care au avut loc in august

Bilantul a fost agravat de continuarea atacurilor sangeroase. Cel putin 70 de persoane au fost ucise la 22 august, cand militiile siite au atacat o moschee sunnita la nord-est de Bagdad.

Cel putin 1.420 de persoane au murit in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, potrivit absnews. go. com. Numarul.

Bourceanu a primit verdictul medicilor si sta cel putin o luna

Alexandru Bourceanu a revenit la Steaua sub forma de imprumut de la Trabzonspor, insa mijlocasul care a purtat banderola de capitan inaintea transferului in Turcia este accidentat si va rata primele meciurile ale ros-albastrilor.

Adrian Mutu, caz inchis pentru nationala

O posibila revenire a lui Adrian Mutu printre tricolori este putin probabila dupa ce atacantul nu a mai prins lotul la Petrolul in ultimele meciuri.

PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentale. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

Opozantiii regimului de la Islamabad protesteaza de la 15 august in capitala pakistaneza pentru a cere demisia premierului, pe care il acuza de fraude la alegerile legislative din mai 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )