Libnet.ro
UNICEF

10:16

Traficul aerian, deblocat pe Aeroportul Otopeni. Avioanele au intarzieri de pana la 90 de minute

Antena3 Antena3,
Traficul aerian, deblocat pe Aeroportul Otopeni. Avioanele au intarzieri de pana la 90 de minute

Update 13. 25 - Problemele aparute la sistemul de procesare automata a bagajelor pe Aeroportul International Henri Coanda au fost remediate, sistemul functioneaza la capacitate maxima, iar cursele programate. continuă pe Antena3

Trafic aerian blocat la Aeroportul Otopeni. Avioanele au intarzieri de pana la 90 de minute

Unele curse de pe Aeroportul International Henri Coanda inregistreaza intarzieri de pana la 90 de minute la decolare, sambata, din cauza unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de.

Aeroportul Henri Conda: Intarzieri de pana la 90 de minute la decolarea unor curse, din cauza unor caderi de tensiune in reteaua nationala de electricitate

Unele curse de pe Aeroportul International Henri Coanda inregistreaza sambata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua nationala de electricitate, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, citata de Mediafax. Potrivit sursei citate, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute.

VIDEO Aeroportul Henri Coanda: Intarzieri de pana la 90 de minute la decolarea unor curse, din cauza unor caderi de tensiune in reteaua nationala de electricitate. / Enel: Sistemul gestionat de aeroport nu functioneaza corect

Unele curse de pe Aeroportul International Henri Coanda inregistreaza sambata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua nationala de electricitate, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Potrivit sursei citate, pe aeroport traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute. UPDATE ora 12:15): Reprezentantii Enel au precizat pentru Mediafax ca angajatii sai efectueaza lucrari pe una dintre cele trei linii de alimentare ale Aeroportului Henri Coanda, dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca sistemul gestionat de acesta functioneaza corect.

Curse intarziate pe Aeroportul Otopeni. Mii de pasageri asteapta sa fie imbarcati in aeronave

Intarzieri de zeci de minute pe Aeroportul Otopeni. Peste 1500 de persoane asteapta sa fie imbarcate in avioane. Activitatea este ingreunata din cauza benzilor de bagaje de la terminalul Plecari, care nu mai functioneaza.

VIDEO UPDATE Aeroportul Henri Coanda functioneaza normal, problemele au fost remediate

Ora 13:00: Sistemul automat de procesare a bagajelor este complet functional pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, problemele aparute in sistem fiind remediate, a anuntat, sambata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Potrivit sursei citate, sistemul functioneaza la capacitate maxima, incepand cu ora 11. 00, iar cursele programate pentru decolare opereaza conform programului de zbor. Unele curse aeriene au inregistrat sambata dimineata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua de electricitate, acest lucru generand probleme in sistemul automat de procesare a bagajelor.

Traficul aerian si feroviar a fost perturbat de grindina in Elvetia

O furtuna violenta insotita de grindina a afectat joi regiunea Lacului Leman, perturband traficul feroviar si pe cel aerian, in timp ce vantul a deplasat avioanele mici la sol, potrivit Mediafax. Mai multe.

Furtuna puternica in Elvetia: Traficul aerian si feroviar a fost perturbat de grindina

O furtuna violenta insotita de grindina a afectat joi regiunea Lacului Leman, perturband traficul feroviar si pe cel aerian, in timp ce vantul a deplasat avioanele mici la sol. Grindina cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )