Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tragedie in apropierea coastelor Filipinelor. Cel putin 36 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a scufundat

Antena3 Antena3,
Tragedie in apropierea coastelor Filipinelor. Cel putin 36 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a scufundat

UPDATE- Tragedie in apropierea coastelor Filipinelor. Cel putin 36 de oameni au murit, dupa ce un feribot, care avea la bord 189 de pasageri, s-a rasturnat din cauza valurilor uriase. Stire initiala:Cel putin 30. continuă pe Antena3

Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

Cel putin 116 persoane au murit, marti, in Indonezia, dupa ce un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan.

Convoi militar al NATO, vizat de un atac cu BOMBA: Cel putin 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite intr-un atac cu bomba asupra unui convoi militar NATO, in Afganistan.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Atentat SINUCIGAS in Kabul asupra unui convoi NATO. Cel putin 17 persoane sunt ranite

Un atentat sinucigas cu masina-capcana a vizat marti un convoi de vehicule militare apartinand NATO pe drumul care facea legatura intre aeroportul din Kabul si ambasada SUA, au informat surse din cadrul politiei si serviciilor de securitate.

Cel putin 30 de persoane au murit dupa ce un vas de pasageri s-a scufundat in Filipine

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un vas de pasageri s-a scufundat in apropiere de Portul Ormoc, din Insula Leyte, transmite presa locala. Garda de Coasta filipineza a confirmat ca nava.

Un pod feroviar s-a rupt, iar trenul care circula pe el s-a prabusit in rau. Cel putin 7 oameni au murit

Trei vagoane ale unui tren de pasageri, care avea la bord peste 300 de pasageri, s-au prabusit de pe un pod si au cazut intr-un rau din provincia Gujranwala, Pakistan. Cel putin sapte persoane au murit, dar.

Egipt. Cel putin 30 de militari au fost ucisi in Peninsula Sinai

Militantii islamisti au atacat punctele de control militare egiptene amplasate in nordul Peninsului Sinai si au ucis cel putin 30 de soldati, relateaza AP. Atacurile au avut loc in apropierea orasului Sheikh.

Cel putin 30 de morti dupa prabusirea unui avion militar indonezian

Un avion de transport militar indonezian s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din orasul Sumatra, Indonezia, si asupra unui hotel, omorand cel putin 30 de persoane, informeaza Reuters.

Avion militar prabusit intr-o zona rezidentiala. TRAGEDIA in care au murit cel putin 30 de oameni, in IMAGINI pe Twitter

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion militar indonezian s-a prabusit marti intr-o zona rezidentiala din orasul Medan, in nordul insulei Sumatra, si a fost cuprins de flacari, a.

Turismul tunisian va pierde cel putin 515 milioane de dolari in 2015, dupa atentatul din Sousse

Veniturile provenite din turism ale Tunisiei vor scadea cu cel putin 515 milioane de dolari, circa un sfert din valoarea estimata pentru 2015, in urma atacului terorist de vineri in care au fost ucise 39 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )