Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tragedie in parcul Herastrau din Capitala. Un barbat a murit inecat

Antena3 Antena3,
Tragedie in parcul Herastrau din Capitala. Un barbat a murit inecat

Un barbat s-a inecat astazi in lacul Herastrau din Capitala. Acesta a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din apa si a fost declarat decedat dupa ce paramedicii au incercat resuscitarea lui. continuă pe Antena3

Un barbat s-a inecat in Lacul Herastrau din Bucuresti

Un barbatul a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din Lacul Herastrau din Capitala. Paramedicii au incercat resuscitarea lui timp de peste jumatate de ora, declarandu-l ulterior decedat, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti.

Weekend plin in Parcul Titan din Capitala: concerte, artificii si cultura

Primaria Sectorului 3 si Centrul Cultural Casa Artelor organizeaza un eveniment cultural, sambata, in Parcul Titan din Capitala. Limba romana- Limba Luceafarului se va desfasura pe parcursul a cateva ore, iar intrarea la eveniment este libera.

O persoana s-a inecat in lacul Herastrau din Bucuresti.

O persoana a murit inecata in lacul Herastrau din Bucuresti in cursul zilei de duminica, informeaza Realitatea TV. Barbatul in varsta de 50-60 de ani a fost gasit mort de paznicii din lacul Herastrau. Acestia au sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj SMURD, precum si echipaje de politie, pentru a face cercetari. Persoana respectiva plutea la suprafata apei, a declarat pentru adevarul. ro Manuela Guran, purtator de cuvant SMURD. Potrivit primelor informatii, acesta s-ar fi aruncat in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )