Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tragedie in Spania: Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Tragedie in Spania: Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier

Un accident rutier produs in Spania s-a soldat cu decesul a trei romani, dintre care doi copii. Alte trei persoane, doua femei si un copil au fost raniti. Cele sase victime fac parte din aceeasi familie si sunt rezidenti ai Pamplonei, informeaza B1TV. continuă pe România Liberă

UPDATE. Tragedie in Spania: Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier. Alti trei sunt grav raniti

Un accident rutier produs in Spania s-a soldat cu decesul a trei romani, dintre care doi copii. Alte trei persoane, doua femei si un copil au fost raniti. Cele sase victime fac parte din aceeasi familie si sunt rezidenti ai Pamplonei, informeaza B1TV.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier produs in Spania

Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier din Spania. Alte trei persoane, doua femei si un copil au fost raniti. Cele sase victime fac parte din aceeasi familie si sunt rezidenti ai.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier in Spania

Trei romani, intre care doi copii, au murit, si alti trei - doua femei si un copil - au fost raniti, luni, intr-un accident rutier, in Spania, toti sase fiind membri ai aceleiasi familii, rezidenti in Pamplona, relateaza presa spaniola, citata de AFP.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier in Spania

Trei romani, intre care doi copii, au murit, si alti trei - doua femei si un copil - au fost raniti, luni, intr-un accident rutier, in Spania, toti sase fiind membri ai aceleiasi familii, rezidenti in Pamplona, relateaza presa spaniola.

Prezentarea oficiala a ultimelor trei transferuri facute de Steaua: Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu si Paul Papp

Campioana Romaniei si-a asigurat, sub forma de imprumut, serviciile a trei fotbalisti, dintre care doi repatriati la echipa din Ghencea. Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu si Paul Papp sunt mutarile prin care Steaua spera sa-si intareasca toate cele trei compartimente.

NATO va instala cinci baze in Europa de Est, dintre care una in Romania

Cele cinci baze pe care NATO intentioneaza sa le construiasca in Europa de Est pentru a contracara amenintarea rusa sunt in Polonia, Romania, Lituania, Letonia si Estonia, a anuntat duminica cotidianul german.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )