Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tragedie in Turcia: Trei romani au murit dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit de un copac (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie in Turcia: Trei romani au murit dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit de un copac (VIDEO)

Vacanta in Turcia s-a incheiat brusc si tragic pentru o familie de romani. Doi soti impreuna cu fiica lor au murit chiar in drumul spre hotel, dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit. continuă pe B1

Trei romani au murit intr-un accident in Turcia

Tragedie in Blaj. O familie si-a gasit sfarsitul in timp ce se afla in vacanta in Turcia. Doi romani - sot si sotie - si fiica lor, fosta candidata la primarie, au murit dupa ce.

VIDEO Accident teribil cu trei romani morti in Turcia. O familie din Blaj a decedat in microbuzul care ii transporta de la aeroport la hotel

Trei persoane din Blaj, doi soti si fiica acestora, au decedat, sambata, in Turcia, intr-un accident rutier. Microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac.

Italia: Trei romani, acuzati de crima. Carabinierii sunt pe urmele lor

Petrecere cu final sangeros in localitatea italiana Villorba. Trei romani sunt acuzati de crima, informeaza Treviso Today. Circa 15 persoane, romani si moldoveni, au organizat o petrecere a burlacilor pentru.

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazul de la etajul cinci al unui bloc

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia. Salvatorii l-au resuscitat la fata locului, dar si la spital. in ciuda eforturilor disperate, nu a mai putut fi readus.

DOLIU in lumea sportului! Un fotbalist A MURIT dupa ce a fost iNJUNGHIAT in OCHI la o petrecere. Avea doar 21 de ani... (FOTO)

Lumea sportului este in doliu! Un fotbalist columbian, in varsta de doar 21 de ani, a murit intr-un mod cumplit. Leyder Ortiz Palacios era component al echipei Orsomarso Sportivo Clube, a incetat din viata,.

DOLIU in lumea muzicii: A MURIT dupa o operatie pe CORD DESCHIS! Fanii sunt devastati

Marty Balin Martyn Jerel Buchwald), cofondator al trupei Jefferson Airplane, a murit la varsta de 76 de ani. Printre titlurile celebre de pe albumul Surrealistic Pillow 1967) - unul dintre marile succese ale.

O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul noua al Spitalului Judetean Timisoara

O femeie in varsta de 87 de ani, care suferea de mai multe afectiuni grave, a murit, vineri seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul noua al Spitalului Judetean Timisoara. Politistii timiseni au deschis un.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )