Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in Vaslui: Un bebelus de patru luni a fost gasit MORT in casa

România Liberă România Liberă,
TRAGEDIE in Vaslui: Un bebelus de patru luni a fost gasit MORT in casa

Un bebelus de patru luni din judetul Vaslui a murit, miercuri, dupa ce mama sa l-a lasat nesupravegheat in casa. continuă pe România Liberă

Tragedie in Vaslui: Bebelus de patru luni, gasit mort in casa

Un bebelus de patru luni din judetul Vaslui a murit, miercuri, dupa ce mama sa l-a lasat nesupravegheat in casa, cel mai probabil copilul sufocandu-se, in conditiile in care a fost gasit cu fata in jos in.

Membrii uneia din cele mai temute trupe de interlopi, condamnati la ani grei de inchisoare. Liderul, achitat intr-o prima faza, a primit sase ani si patru luni

O judecatoare de la Tribunalul Timis a emis prima sentinta in dosarul clanului Torj. Printre cei mai temuti interlopi din Banat, membrii gruparii Torj au primit ani grei de inchisoare, inclusiv liderul trupei de interlopi, Lucian Torj, achitat itr-o prima faza a fost condamnat dupa rejudecare la sase ani si patru luni. Sentinta nu este definitiva.

Buzau: Copil de nici 3 ani disparut de acasa. Unde a fost gasit

Un copil de doi ani si opt luni, dat disparut de catre parinti, sambata seara, in jurul orei 18. 00, a fost gasit de echipele de cautare a doua zi dimineata, la aproximativ jumatate de kilometru de casa,.

Jodie Kidd, traumatizata dupa mariajul de doar patru luni. Nu mai vrea iubire

Dupa doar patru luni de mariaj cu scriitorul David Blakeley, de care s-a despartit la inceputul acestui an, Jodie Kidd nu este tocmai pregatita sa se deschida din nou spre iubire.

Elevul disparut dupa Evaluarea Nationala a fost gasit. Marius se plimba linistit prin centrul Targu Jiului

Marius Balaceanu, elevul de 15 ani, care a disparut de vineri de acasa, dupa afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala, a fost gasit. Acesta se plimba linistit pe strada Victoria din Targu Jiu si a fost observat de o vecina. Aceasta i-a anuntat pe parinti care au mers si si-au gasit copilul.

Un bebelus de numai 4 luni, lasat nesupravegheat, a fost gasit fara suflare langa pat, cazut cu fata in jos

Accidentul dramatic s-a petrecut astazi, in jurul pranzului, in localitatea vasluiana Urdesti, comuna Dodesti. Fetita de 4 luni a cazut din pat cu fata in jos.

Buzoian de 57 de ani, gasit mort in casa. Vecinii au fost alertati de mirosul de pe casa scarii

Cadavrul unui barbat in varsta de 57 de ani, din Buzau, a fost descoperit miercuri dimineata de catre politisti in locuinta din zona Aleii Insulei. Barbatul nu iesise de mai multe zile din casa, iar vecinii au anuntat politia si pompierii din cauza mirosului greu care persista pe scara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )