Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, in 2001: Obiectivul meu este sa nu mai existe caini fara stapan in Bucuresti si o sa-l realizez

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, in 2001: Obiectivul meu este sa nu mai existe caini fara stapan in Bucuresti si o sa-l realizez

Marti, presedintele Traian Basescu a cerut Guvernului sa dea o ordonanta de urgenta prin care se rezolve problema cainilor vagabonzi. in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat un fragment. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Nu putem pune cainii mai presus de oameni

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca actualul Guvern trebuie sa emita o ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen de adoptare a cainilor fara stapan, iar cei neadoptati sa fie eutanasiati.

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca din anul 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din 2001, cand detinea functia de primar al Capitalei, ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in grija.

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din perioada in care detinea functia de primar al Capitalei ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in.

FOTO. Traian Basescu este de acord cu eutanasierea cainilor neadoptati. ...

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta prin care sa se permita eutanasierea cainilor fara stapan. Seful statului a spus ca acasa are cinci caini, dintre care trei sunt maidanezi adoptati. Nu putem sa punem cainii mai presus de oameni. Cazul de ieri al copilului nu ne mai lasa sa asteptam la mana demagogilor. Castrarea cainelui nu-i scoate dintii. Un caine castrat in salbaticie devine mai agresiv decat un caine necastrat. Nu putem pune .

Traian Basescu: Romanii din Siria au fost avertizati de pericol, dar nu vor sa plece. ...

Avem un premier si un deputat la Palatul Victoria. Din doi abia faci unul, a mai spus presedintele Traian Basescu. Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si comportamentul decent intr-o astfel de situatie, preferam sa fim prudenti. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie. Traian Basescu: Lucrurile sunt complicate pentru noi. Nu suntem o mare putere, .

Traian Basescu: Biserica este un partener al statului

Traian Basescu sustine ca nu exista restrictii in interiorul NATO si UE cu privire la tipul de parteneriat dintre stat si biserica, mai ales unde este o biserica dominanta numeric, precum in Italia.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

VIDEO Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o Ordonanta de Urgenta prin care sa stabileasca un termen rezonabil in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung care din 2004, de cand avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Premierul Victor Ponta declara luni, dupa incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa si oricine vine cu o solutie are tot sprijinul nostru. Reamintim ca ultima lege a cainilor fara stapan, care prevedea posibilitatea eutanasierii, adoptata in Parlament in noiembrie 2011, a fost contestata de USL la Curtea Constitutionala si declarata neconstitutionala. Reamintim de asemenea ca ordonantele de urgenta pot fi atacate la Curtea Constitutionala doar de catre Avocatul Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Anastasiu Crisu, numit in functie la propunerea USL. Basescu: Nu declansez acum referendum privind Rosia Montana. De acum inainte, pozitiile mele vor fi neutre fata de proiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )