Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu: Aspiratiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul meu de suflet

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Aspiratiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul meu de suflet

Seful statului transmite in mesajul catre omologul sau moldovean, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, felicitarile sale calduroase, impreuna cu urari de fericire, succes, prosperitate si impliniri, pentru Nicolae Timofti si pentru toti cetatenii Republicii Moldova. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, mesaj pentru Republica Moldova, de Ziua Independentei: Aspiratiile sale europene vor fi mereu proiectul meu de suflet

Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, in care arata ca aspiratiile europene si.

Cronologia gazoductului Iasi - Ungheni, primul pas spre independenta energetica a Republicii Moldova

Gazoductul Iasi - Ungheni, prima conducta ce permite exportul de gaze naturale din Romania in Republica Moldova, este inaugurat miercuri de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca, alaturi de comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger. Conducta permite livrarea de gaze pentru alimentarea raionului Ungheni, dar poate fi prelungita printr-un nou proiect pina la Chisinau. Primele discutii despre gazoductul care reduce dependenta totala a Moldovei de Gazprom au avut loc in 2009, dupa inlaturarea regimului Voronin Partidul Comunist) printr-o revolta populara, si au fost punctate de divergente intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

De Ziua Independentei, toti doritorii vor putea vizita Parlamentul Republicii Moldova

De Ziua Independentei, pe 27 august, Parlamentul Republicii Moldova isi deschide usile pentru toti vizitatorii. Initiativa apartine presedintelui Parlamentului, Igor Corman, transmite IPN.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi inaugurat miercuri de premierii Ponta si Leanca, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Romania va concura Gazprom

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova vor inaugura miercuri gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care primul ministr al Romaniei o va face in Republica Moldova.

VIDEO Campanie de promovare cu ii si camasi populare, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Pe 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova, ia-ti ia sau camasa inflorata moldoveneasca si vino in Piata Marii Adunari Nationale, la Parada Portului Popular.

Romania sprijina cu un milion de euro renovarea Muzeului de Arta al Republicii Moldova

Romania va sprijini cu un milion de euro, prin Ministerul Afacerilor Externe, continuarea lucrarilor de renovare a Muzeului National de Arta al Republicii Moldova, Bucurestiul urmand sa doneze totodata 50 de automobile Duster autoritatilor de peste Prut, transmit surse din presa.

Strugurii s-au acrit pentru propaganda lui Traian Basescu

Cand Traian Basescu si oamenii lui nu mai stiu ce sa spuna pentru ca si-au piedut din popularitate, trec la discursul strugurii sunt acri. La fel face si domnul Andrei Plesu prin atitudinea sa de om cu intelectul profund jignit de participarea unor oameni de stat la diverse evenimente cu caracter ecumenic, uitand de momentele cand a ramas fara reactie la excesele presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu s-a intalnit cu fostii colegi din studentie la Neptun. A fost ultima reuniune desfasurata la vila de protocol

Presedintele Traian Basescu s-a reintalnit sambata seara cu fostii colegi de la Institutul de Marina pentru a sarbatori 38 de ani de la absolvire. A fost pentru ultima oara cand evenimentul are loc la vila de protocol de la Neptun avand in vedere ca Traian Basescu isi va incheia mandatul presedinte in cateva luni.

Traian Basescu a chefuit pana in zori la vila de la Neptun

Traian Basescu a chefuit pana in zori la vila de la Neptun. Si-a invitat fostii colegi de la Academia Navala, ca in fiecare an doar ca acum a fost ultima adunare de acest fel pe care Traian Basescu o mai face.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, de la 19. 30, la Palatul Cotroceni, dupa ce a amanat ceremonia de investire in functia de ministru delegat pentru Buget a senatorului PSD Darius Valcov. El a precizat ca are dubii in ce priveste sustinerea premierului Ponta pentru Valcov, dupa ce seful Executivului a anuntat ca lipseste de la eveniment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )