Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu va avea, joi, o intalnire cu Herman Van Rompuy.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu va avea, joi, o intalnire cu Herman Van Rompuy.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, urmeaza sa se intalneasca, joi, cu presedintele Traian Basescu, potrivit agendei liderului european. Cei doi oficiali vor avea o intrevedere la Bruxelles, joi, la ora locala 11:15 12:15, ora Romaniei). Pana in acest moment sunt prevazute doar oportunitati de imagine, potrivit agendei presedintelui Consiliului European. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu se va intalni joi cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va avea joi o intrevedere cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Potrivit agendei liderului european, cei doi oficiali se vor intalni la Bruxelles, joi, la.

Petrecere in familia princiara: Finul presedintelui Traian Basescu a implinit 4 ani

Petrecere mare astazi in familia printului Paul si a printesei Lia. Carol Ferdinand, finul lui Traian Basescu, a implinit patru ani. Printre cei treizeci de invitati la petrecere s-au numarat si nasii sai.

VIDEO UPDATE Traian Basescu a avut o intrevedere la Palatul Cotroceni cu Victoria Nuland, inaltul oficial american care viziteaza Romania: Sper ca micile neintelegeri sa nu afecteze esenta relatiilor noastre

Presedintele Traian Basescu a primit-o vineri seara, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american John Kerry. Intalnirea, care a inceput la ora 20. 15 si s-a desfasurat fara accesul presei, a durat peste o ora, incheindu-se in jurul orei 21. 30, cand oficialul american a parasit sediul Administratiei Prezidentiale. Ambasada SUA la Bucuresti si Presedintia au difuzat imagini de la intrevedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )