Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu, la bilantul MApN: Armata romana se incadreaza, intr-un calificativ, intre bine si foarte bine in raport cu resursele pe care le are la dispozitie

B1 B1,
Traian Basescu, la bilantul MApN: Armata romana se incadreaza, intr-un calificativ, intre bine si foarte bine in raport cu resursele pe care le are la dispozitie

Presedintele Traian Basescu s-a aflat joi la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ocazie cu care a spus ca armata romana se califica undeva intre binesi foarte bine, precizand ca este. continuă pe B1

Basescu, la Bilantul MApN: Impredictibilitatea Federatiei Ruse ne obliga sa analizam ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la bilantul MApN ca impredictibilitatea Federatiei Ruse ne obliga sa analizam variante si posibilitati de reactie, conform Mediafax. Nu putem spune ca mai putem privi la incidentele din 2008, cand Federatia Rusa a ocupa Abhazia si Osetia de Sud, ca incidente izoltate. Este clar ca a fost Georgia in 2008, a fost Ucraina in 2014 si orice om politic, ca si orice strateg militar, trebuie si isi puna intrebarea ce si cine urmeaza. Ca o fi .

SRI isi prezinta, miercuri, bilantul, in prezenta lui Traian Basescu.

Serviciul Roman de Informatii SRI) isi prezinta, miercuri, bilantul pentru 2013, relateaza Mediafax. La eveniment va participa si presedintele Traian Basescu. Bilantul SRI se va incheia cu declaratii de presa, in jurul orei 12. 00, la sediul Serviciului, a mentionat sursa citata. SRI aniverseaza miercuri 24 de ani de existenta. Citeste si: Trei romani se afla in top 10 hackeri specializati in criminalitate cibernetica Astfel, in programul public al sefului statului pentru ziua de miercuri .

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Traian Basescu, vizavi de anexarea Crimeei la Rusia: Trebuie sa ne intrebam cine urmeaza, ca o fi Transnistria, Republica Moldova sau regiunea de sud a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu s-a aflat joi la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ocazie cu care a spus ca armata romana se califica undeva intre binesi foarte bine, precizand ca este.

Basescu si Ponta, la bilantul MApN.

Ministerul Apararii Nationale prezinta, joi, bilantul pe anul 2013, in prezenta presedintelui Traian Basescu si a premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Potrivit anuntului de presa transmis de MApN, activitatea de autoevaluare a Ministerului Apararii Nationale pentru anul 2013 se va desfasura, de la ora 10. 00, la sediul institutiei. Citeste si: Secretul reformarii SRI Presedintele Basescu a participat si anii trecuti la sedintele de bilant ale MApN, cu exceptia anului 2012, cand .

SRI, la 24 de ani alaturi de Traian Basescu. Serviciul isi prezinta astazi bilantul pe 2013

Serviciul Roman de Informatii SRI) isi prezinta miercuri bilantul pentru anul trecut, in pezenta presedintelui Traian Basescu. Totodata, SRI aniverseaza astazi 24 de ani de la infiintare.

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta, intr-o scrisoare, sa renunte la cresterea accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta, in care revine cu solicitarea de a renunta la introducerea, incepand cu 1 aprilie 2014, a cresterii anuntate a accizei la carburant. Potrivit sefului statului, efectele acestei masuri se vor concretiza intr-o crestere a preturilor care va genera inflatie, precum si o scadere a consumului, atat la nivelul cetateanului, cat si al societatilor comerciale.

Ce au discutat la telefon Joe Biden si Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, anunta Casa Alba intr-un comunicat, precizand ca cei doi au discutat despre tensiunile din Ucraina si din regiune, ca urmare a actiunilor militare ale Rusiei.

Traian Basescu l-a inaintat in grad pe adjunctul sefului SRI, Florian Coldea

Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe Florian Coldea, prim-adjunctul directorului Serviciului Roman de Informatii, pe lista decretelor de avansare semnate de seful statului figurand si chestorul sef de politie Petre Toba, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )