Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu: Cazul Mariana Rarinca tinde sa devina un nou caz al invatatoarei greviste

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Cazul Mariana Rarinca tinde sa devina un nou caz al invatatoarei greviste

Cazul Mariana Rarinca tinde sa devina un nou caz al invatatoarei greviste, Cristiana Anghel, a declarat marti Traian Basescu, facand referire la campania mediatica instrumentata de Antena 3. De aici pana la a captura ocazia pentru ca niste ticalosi turnatori de teapa lui Voiculescu sa incerce sa dea peste cap justitia e cale lunga, statul roman are mijloace, a spus el. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, obsedat de Antena 3. Fostul presedinte vede doar conspiratii in abuzurile din justitie

Fostul presedinte Traian Basescu vede doar conspiratii in abuzurile din justitie. Cazul Rarinca tinde sa devina un caz ca al invatatoarei in greva foamei. Am vazut falsurile Antenei 3. Nu trebuia.

Razvan Savaliuc: Traian Basescu nu este o persoana credibila

Jurnalistul Razvan Savaliuc a comentat, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la cazul Marianei Rarinca. Basescu a spus ca acest caz trebuia tratat cu.

Sinteza Zilei: O vor inchide pana la urma pe Mariana Rarinca?

Cazul Marianei Rarinca a fost subiectul principal al editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3. Cetatenii romani par ca au inteles exact despre ce este.

Mariana Rarinca nu scapa de prigoana procurorilor DNA

Mariana Rarinca nu scapa de prigoana procurorilor DNA. Anchetatorii au disjuns din dosarul de santaj al Marianei Rarinca o alta cauza, care se refera la presupuse infractiuni de fals in inscrisuri. Este vorba de.

Mariana Rarinca, femeia care a stat sase luni in inchisoare si apoi a fost achitata, ameninta cu dezvaluiri despre sefa iCCJ, Livia Stanciu (VIDEO)

Mariana Rarinca, femeia cercetata ca a satajat-o pe sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, si apoi achitata de instanta desi a stat 6 luni in arest, ameninta cu dezvaluiri despre.

Traian Basescu ar putea avea un NOU dosar penal. Acuzatiile, in legatura cu defrisarile ilegale si retrocedarile abuzive

Un nou dosar penal pe numele lui Traian Basescu s-ar putea redeschide. Este vorba de o plangere a profesorului Dan Draghici, presedintele Sindicatul National al Taranilor din Romania. Acesta l-a dat in judecata.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Traian Basescu: Se continua LOVITURA DE STAT. Scopul este punerea sub control a Justitiei. Nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a mers marti la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare, fostul sef de stat a declarat -facand referire la ultimele declaratii ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si a premierului Victor Ponta- ca se continua lovitura de stat a carei finalitate este punerea sub control a justititiei. Ma uit la inactivitatea presedintelui Iohannis, la activitatea lui Ponta si a lui Tariceanu. Acesta este scopul lor.

Traian Basescu: Neacsu minte cu nerusinare. Acesta este si castigul - ca un individ de teapa lui nu mai este membru CSM (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat marti, referitor la afirmatiile avocatului Adrian Toni Neacsu la justitie, ca minte cu nerusinare. Este un lucru benefic pentru justitie ca acesta nu mai este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )