Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu cere Rusiei sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu cere Rusiei sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse

Traian Basescu acuza Federatia Rusa ca are o responsabilitatea majora si directa in escaladarea conflictului din estul Ucrainei si cere Kremlinului sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse. Presedintele Basescu arata intr-un comunicat de presa ca Rusia sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului militar. continuă pe Hotnews

Basescu cere Rusiei sa inceteze sprijinul pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse

Presedintele Traian Basescu considera ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei si cere acestui stat sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse si sa-si asume controlul total al frontierei ruso-ucrainene.

Basescu cere Rusiei sa inceteze sprijinul pentru trupele separatiste paramilitare din Ucraina

Presedintele Traian Basescu cere Rusiei sa inceteze orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare si sa-si asume controlul total al frontierelor ruso-ucrainene pentru a contribui la stabilizarea.

Basescu cere Moscovei sa nu mai sprijine separatistii ucraineni

Presedintele Traian Basescu considera ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei si cere Moscovei sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse, relateaza Mediafax.

Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului

Presedintele Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea.

Traian Basescu: Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este de parere ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului.

Presedintele Traian Basescu NU va fi invitat la aniversarea Senatului

Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea Senatului revine exclusiv presedintelui acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, care, de.

Traian Basescu nu va fi invitat la la ceremonia pentru 150 de ani de la infiintarea Senatului

Biroul Permanent al Senatului a aprobat luni, cu 6 voturi pentru si 2 impotriva ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea Senatului sa ii revina exclusiv lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele camerei superioare a Parlamentului, care a anuntat miercuri ca nu l-a invitat pe presedinte la aniversare si care, de altfel, a reiterat decizia.

Vine sau nu Traian Basescu la celebrarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului. Suntem pregatiti de greva GENERALA

Discutiile pe tema prezentei lui Traian Basescu la sedinta de celebrare a 150 de ani de la infiintarea Senatului vor fi reluate astazi. Biroul Permanent al Senatului va relua discutiile dupa ce.

Jose Manuel Barroso le cere Rusiei si Ucrainei sa faca un efort pentru a ajunge la un acord

Presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso le-a cerut luni Rusiei si Ucrainei sa faca un efort pentru a ajunge la un acord in vederea reluarii livrarilor de gaze, relateaza MEDIAFAX.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )