Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Daca se rupe acordul cu FMI, o mare responsabilitate revine Fondului si Comisiei Europene. Stiau ce se intampla in Romania

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Daca se rupe acordul cu FMI, o mare responsabilitate revine Fondului si Comisiei Europene. Stiau ce se intampla in Romania

Presedintele Traian Basescu a criticat dur, joi seara, Fondul Monetar International si Comisia Europeana, pe care le acuza ca au asistat fara nicio reactie la aventurile fiscale care au avut loc in ultimele opt luni in Romania, inaintea alegerilor prezidentiale. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Daca Romania nu va incheia acordul cu FMI, va fi o palma si pentru Fond, CE si Banca Mondiala

Presedintele Basescu a spus joi, ca dacaRomania nu va reusi sa finalizeze acordul cu Banca Mondiala,Comisia Europeana si FMI, va fi si vina reprezentantilor celor trei institutii financiare.

Traian Basescu: Daca Romania nu va incheia acordul cu FMI, va fi o palma si pentru Fond, CE si Banca Mondiala (VIDEO)

Presedintele Basescu a spus joi, ca dacaRomania nu va reusi sa finalizeze acordul cu Banca Mondiala,Comisia Europeana si FMI, va fi si vina reprezentantilor celor trei institutii financiare.

Traian Basescu: Ponta nu poate modifica redeventele, ele sunt in lege, trebuie acordul a 44 de concesionari (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca redeventele nu pot fi modificate, ele fiind calculate in functie de marimea zacamantului si dupa o metodologie extrem de complicata, dar a explicat ca.

Traian Basescu: Guvernul nu poate modifica redeventele, dar poate modifica suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale / Prin amanare, Guvernul Ponta a creat instabilitate in piata

Presedintele Traian Basescu acuza guvernul ca a creat instabilitate si lipsa de predictibilitate pe piata energetica, in conditiile in care a amanat cu un an rezolvarea problemei redeventelor, iar companiile nu stiu in acest moment daca se elimina, de la 1 ianuarie, suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale sau daca acestea vor fi comasate intr-o noua taxa.

Traian Basescu: Pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la receptia de Ziua Nationala a Romaniei, ca pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile. Daca privim la ziua de azi si o comparam cu evenimentele din istoria noastra, elitele politice trebuie sa inteleaga un lucru esential: niciodata nu vor rezista in fruntea natiunii romane daca nu vor fi tot timpul macar cu un pas inaintea evolutiei poporului roman .

Traian Basescu, discurs de Ziua Nationala: Politicienii trebuie sa inteleaga ca romanii vor in primul rand stat de drept, o justitie in fata careia toti sa fie egali, sanatate, educatie. Politicienii care nu vor intelege vor fi spulberati

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, intr-un discurs sustinut in deschiderea receptiei de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, ca pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile, iar elitele politice nu vor rezista niciodata in fruntea natiunii daca nu vor fi macar cu un pas inaintea acesteia.

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Reportaj Mediafax: Presedintele Traian Basescu, ultima receptie de Ziua Nationala - emotii, sampanie si fotografii

Presedintele Traian Basescu a fost, luni, pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care au fost prezenti la eveniment, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a sosit in sala de receptie insotit de Maria Basescu, sotia sa, cei doi purtand cocarde tricolore in piept.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care ii cere premierului sa demisioneze din Guvern (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, o conferinta de presa in care i-a cerut premierului Victor Ponta sa creeze un nou guvern, dar din care domnia sa sa lipeasca, pentru binele si.

Traian Basescu: il rog pe domnul Ponta sa-si asume formarea unui nou guvern, dar din care el sa lipseasca. Stai la partid, nu murdari imaginea tarii! (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat joi frenezia cu care premierul Ponta incearca sa isi creeze un nou Guvern in jurul sau, dupa esecul de la prezidentiale. Devine de neinteles frenezia cu care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )