Libnet.ro
UNICEF

00:08

Traian Basescu: Declaratiile lui Barroso au fost citite gresit. Nu a zis ca nu putem adera la Schengen in 2014, ci la 1 ianuarie

B1 B1,
Traian Basescu: Declaratiile lui Barroso au fost citite gresit. Nu a zis ca nu putem adera la Schengen in 2014, ci la 1 ianuarie

Traian Basescu a declarat, marti, ca declaratiile presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, nu au fost citite corect, oficialul european neafirmand ca Romania nu poate adera la Spatiul Schengen in. continuă pe B1

Traian Basescu: Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal, l-am dat in judecata. Nu am garantii ca Radu Stroe nu e implicat

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, in cadrul emisiuniii Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca Sorin Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal in cazul falselor acuzatii de s.

Traian Basescu: Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal, l-am dat in judecata. Nu am garantii ca Radu Stroe nu e implicat (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca Sorin Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal in cazul falselor acuzatii de.

VIDEO Basescu: Declaratia lui Barroso a fost citita gresit. Urmatoarea discutie serioasa privind aderarea Romaniei la Schengen se poate face in urma unui raport MCV pozitiv

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in opinia sa, afirmatia presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind accesul Romaniei in Schengen a fost citita gresit, transmite Agerpres. Seful statului a adaugat ca urmatoarea discutie pe aceasta tema ar putea avea loc numai in cazul unui raport din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pozitiv.

MAE: Declaratiile presedintelui Barroso au fost preluate INEXACT de presa.

Ministerul Afacerilor Externe arata ca declaratiile de luni seara, 11 noiembrie, ale presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, facute la un post privat de televiziune din Franta, au fost preluate inexact de presa din Romania. Citeste si: Barroso: Romania nu va intra in Schengen in 2014 Presedintele Barroso a reconfirmat, practic, pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria) a cerintelor pentru .

Traian Basescu: Cred ca Sorin Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal

Presedintele Traian Basescu a declarat, aseara, la B1 TV, ca Sorin Rosca Stanescu SRS) a fost ajutat de un ministru liberal in cazul falselor acuzatii de spalare de bani si nu exclude varianta ca ministrul Radu Stroe sa fi fost cel implicat.

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea romana,.

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea roman.

Traian Basescu: Cred ca Sorin Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal

Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, la B1 TV, ca Sorin Rosca Stanescu SRS) a fost ajutat de un ministru liberal in cazul falselor acuzatii de spalare de bani si nu exclude varianta ca ministrul Radu Stroe sa fi fost cel implicat.

LIVE TEXT Traian Basescu, acuzatii grave: Victor Ponta si Sorin Rosca Stanescu - plan pentru punerea mea sub acuzare pentru inalta tradare

Presedintele Traian Basescu a adus acuzatii extrem de grave luni la adresa premierului si a lui Sorin Rosca Stanescu, spunind ca documentele false prezentate de SRS si acuzatia lui Victor Ponta cum ca ar fi vandut Romania la Consiliul European au facut parte dintr-o strategie care ar fi culminat cu punerea sa in Parlament sub acuzatia de inalta tradare. Basescu a declarat ca odata pus sub acuzare de doua treimi din Parlament, ar fi fost supendat pina la verdictul final al Inaltei Curti. Traian Basescu este, luni seara, invitatul emisiunii Buna seara, Romania difuzata de postul B1 TV. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, acuzatii grave: Victor Ponta si Sorin Rosca Stanescu - plan pentru punerea mea sub acuzare pentru inalta tradare

Presedintele Traian Basescu a adus acuzatii extrem de grave luni la adresa premierului si a lui Sorin Rosca Stanescu, spunind ca documentele false prezentate de SRS si acuzatia lui Victor Ponta cum ca ar fi vandut Romania la Consiliul European au facut parte dintr-o strategie care ar fi culminat cu punerea sa in Parlament sub acuzatia de inalta tradare. Basescu a declarat ca odata pus sub acuzare de doua treimi din Parlament, ar fi fost supendat pina la verdictul final al Inaltei Curti. Traian Basescu este, luni seara, invitatul emisiunii Buna seara, Romania difuzata de postul B1 TV. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )