Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu, despre faptul ca numele lui Eugen Tomac figureaza pe lista neagra a Moscovei: Probabil punctele de vedere pro-unioniste ale lui au deranjat. Abordarea lui trebuie sa continue (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre faptul ca numele lui Eugen Tomac figureaza pe lista neagra a Moscovei: Probabil punctele de vedere pro-unioniste ale lui au deranjat. Abordarea lui trebuie sa continue (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, la iesirea din sediul PMP, ca va fi alaturi de Eugen Tomac in perioada in care are interdictie de intrare in Federatia Rusa, subliniind ca abordarile. continuă pe B1

Iulian Chifu, despre faptul ca numele sau apare pe lista neagra a Moscovei: Astept confirmarea listei care a fost difuzata in presa. Daca sanctiunea vizeaza un consilier al presedintelui, e o chestiune care priveste statul roman

Fostul consilier prezidential Iulian Chifu a vorbit in editia de luni a emisiunii Evenimentul zilei de pe B1 TV despre faptul ca numele sau figureaza pe lista neagra a Moscovei. intrebat cum s-a simtit.

Iulian Chifu, despre faptul ca numele sau apare pe lista neagra a Moscovei: Astept confirmarea listei care a fost difuzata in presa. Daca sanctiunea vizeaza un consilier al presedintelui, e o chestiune care priveste statul roman (VIDEO)

Fostul consilier prezidential Iulian Chifu a vorbit in editia de luni a emisiunii Evenimentul zilei de pe B1 TV despre faptul ca numele sau figureaza pe lista neagra a Moscovei. intrebat cum s-a simtit.

Ion Cristoiu, despre lista neagra a Rusiei: Daca e cineva in Romania care ar fi trebuit sa fie pe lista, ba chiar in capul listei, acel cineva e Traian Basescu

Saptamana trecuta, statele Uniunii Europene au primit o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile in Rusia, printre care se numara si cinci romani: Eugen Tomac, Adrian Cioroianu, Iulian Chifu, Tiberiu.

Traian Basescu ar putea avea un NOU dosar penal. Acuzatiile, in legatura cu defrisarile ilegale si retrocedarile abuzive

Un nou dosar penal pe numele lui Traian Basescu s-ar putea redeschide. Este vorba de o plangere a profesorului Dan Draghici, presedintele Sindicatul National al Taranilor din Romania. Acesta l-a dat in judecata.

Colaborarea dintre Traian Basescu si Securitate, dovedita cu acte

Traian Basescu recunostea acum 17 ani ca a dat informari la Securitate despre propria familie iar, in 2004, la emisiunea lui Marius Tuca, intrebat daca poate sa jure ca n-a colaborat cu directia a patra a.

Traian Basescu: Organizarea actuala a sistemului romanesc de sanatatea este pe tipul vremurilor lui Stalin (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri la iesirea din sediul Partidului Miscarea Populara ca a discutat cu partenerii sai de la PMP despre legea sanatatii. in acest context, Basescu a.

Basescu despre votul in cazul Sova: Ma surprinde numarul mare de absenti PNL; arata o intelegere

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat surprins, miercuri, de numarul mare de parlamentari liberali care au lipsit de la votul dat in Senat in cazul Sova, sustinand ca acest lucru arata 'o intelegere', potrivit Agerpres.

Basescu, despre cazul Rarinca: As fi iesit la tribuna, ii felicit pe judecatori care la Curtea de Apel au adus noi probe in proces care au permis achitarea (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a comentat miercuri, la iesirea de la sediul PMP, cazul Marianei Rarinca, precizand cum ar fi reactionat cu privire la aceasta situatia daca ar fi fost sef al.

Razvan Savaliuc: Traian Basescu nu este o persoana credibila

Jurnalistul Razvan Savaliuc a comentat, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la cazul Marianei Rarinca. Basescu a spus ca acest caz trebuia tratat cu.

Traian Basescu: Pentru mine e clar ca dispretul pentru romanii din diaspora este in mod egal si la PNL si la PSD (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri, la iesirea de la sediul PMP, subiectul legii electorale, trecute prin Senat. Azi a trecut prin Senat legea electorala, dar cu doua voturi impotriva sau.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )