Libnet.ro
UNICEF

13:30

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

FOTO: Basescu despre JOCURILE ASCUNSE din spatele cresterii salariilor demnitarilor. Cine este papagalul fara pene, turcitul schiop si parvenitul

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu, despre socru sau: A trait frumos si drept. A fost un om care a avut o experienta extraordinara

Fostul presedinte Traian Basescu a spus vineri ca socrul sau, Gheorghe Andrusca, care a decedat joi dupa amiaza la varsta de 96 de ani, a trait frumos si drept si a fost un om care a avut o experienta.

Traian Basescu, despre construirea moscheei la Bucuresti: Nu poate fi un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam. Trebuie sa fie la fel de mare ca biserica ortodoxa de la Istanbul

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Traian Basescu, despre construirea moscheei la Bucuresti: Nu poate fi un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam. Trebuie sa fie la fel de mare ca biserica ortodoxa de la Istanbul (VIDEO)

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Traian Basescu: Din dorinta sa de parvenire, Iohannis risca sa se mute intr-o vila fara usi, geamuri, dusuri si WC-uri. O sa-i piara pofta de a mai cere demisia premierului

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, din dorinta sa de parvenire, Klaus Iohannis risca sa se mute in Vila Lac 3 fara a avea toate conditiile pentru a locui decent. Seful statului ar fi cerut.

Traian Basescu, atac fara precedent la Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu scrie vineri pe pagina sa de Facebook despre cum a decurs, in opinia sa, episodul cu ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Mi se pare ca spune musulman egal terorist

Mircea Badea a comentat, joi, in pasa de la Sinteza Zilei, mesajul fostului presedinte, Traian Basescu. Mi se pare ca spune musulman egal terorist. Si se incalca legea. Cred ca daca spuneam noi asta eram.

Traian Basescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj Muftiului Cultului Musulman din Romania,Iusuf Murat, joi, pe pagina de Facebook. Ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati, a spus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2355 seconds )