Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea

Liderul PMP Traian Basescu explica pe pagina sa de Facebook de ce Liviu Dragnea este intangibil si nu s-a inceput nicio ancheta serioasa pe numele sau. Foarte multi se. continuă pe Antena3

Redactia RISE Project, vizitata inopinat de ANAF in aceeasi zi in care urma sa publice un material despre Liviu Dragnea

Inspectorii antifrauda din cadrul ANAF au derulat astazi un control inopinat la redactia RISE Project. Jurnalistii urmau sa publice in aceeasi zi un material despre Liviu Dragnea.

Reactia DGPI, cu privire la ancheta Rise Project despre Liviu Dragnea: Respingem ferm alegatiile carora presupusul document secret ar apartine unitatii

Directia Generala de Protectie Interna DGPI) sustine, cu referire la ancheta RISE Project care il vizeaza pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca presupusul document secret dat publicitatii, joi, de jurnalistii de la Rise Project nu ii apartine.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

Traian Basescu, DEZVALUIRI despre Florian Coldea: A cam fost flituit (VIDEO)

Fostul adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost in urma cu cateva luni cel mai controversat personaj din spatiul public. Dupa suspendarea sa din fuctie, in urma dezvaluirilor lui.

PNL cere demiterea sefului ANAF, dupa ce inspectorii au descins in redactia Rise Project fix in ziua in care a fost publicat un articol critic despre Liviu Dragnea

PNL solicita demiterea de urgenta a presedintelui ANAF pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii. Inspectorii ANAF au derulat astazi un control inopinat la redactia RISE Project, fix in ziua in care jurnalistii urmau sa publice un articol despre presedintele PSD Liviu Dragnea.

Traian Basescu, despre INTANGIBILITATEA lui Liviu Dragnea

Traian Basescu a analizat situatia lui Liviu Dragnea si a oferit o explicatie a intangibilitatii lui Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. Fostul sef de stat este de parere ca partidele de tenis.

Traian Basescu: Liviu Dragnea, intangibil datorita partidelor de tenis si chermezelor din vilele SRI

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ,sambata, ca Liviu Dragnea este intangibil, pana si pentru neprihanita Kovesi, datorita partidelor bi-saptamanale de tenis si chermezelor din 2010 2014, la care participa cu Ponta, Ghita, Coldea, Maior,la vilele SRI, acompaniati de Zeita Dreptatii.

Traian Basescu: Liviu Dragnea intangibil

Liderul PMP Traian Basescu explica pe pagina sa de Facebook de ce Liviu Dragnea este intangibil si nu s-a inceput nicio ancheta serioasa pe numele sau. Foarte multi se.

Radu Banciu, despre dezvaluirile RISE Project: Problema este de ce Liviu Dragnea nu e saltat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre investigatia publicata de jurnalistii de la RISE Project despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )