Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre jocurile de putere din interiorul SRI: Tainele serviciilor secrete nu o sa le afli niciodata, si daca esti 20 de ani presedinte (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dezvaluiri socante despre jocurile de putere din interiorul SRI: Tainele serviciilor secrete nu o sa le afli niciodata, si daca esti 20 de ani presedinte (VIDEO)

Declaratii socante ale fostului presedinte Traian Basescu despre Serviciul Roman de Informatii. Acesta sustine ca in interiorul SRI s-ar afla si ofiteri corupti, dar si cazuri de conflict de. continuă pe B1

Cazul Condrea. Traian Basescu, declaratii terifiante despre servicii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea te pot.

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Traian Basescu, despre SRI: Sa nu incerci sa le patrunzi tainele, ca pierzi multa vreme si te vor minti

In interiorul Serviciului Roman de Informatii SRI) sunt si ofiteri corupti si cazuri de conflicte de interese, a declarat fostul sef al statului Traian Basescu, vineri seara, la Romania TV. Tototdata, el a mai sustinut ca detine probe care arata ca ofiterii SRI l-ar fi mintit pe vremea cand detinea functia de presedinte.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Traian Basescu, despre amenintarile lui Vladimir Putin: De ce o fi tinut sa coboare la nivelul unui propagandist?

Traian Basescu a comentat, sambata, pe Facebook, declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin potrivit carora Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece.

Traian Basescu a reusit sa dezbrace o admiratoare. Si nu i-a luat mult

Mereu stangaci in preajma femeilor, Traian Basescu a comis-o din nou la Ploiesti, unde o admiratoare i-a cerut sa faca o poza cu el.

CSM: Afirmatiile lui Traian Basescu aduc atingere independentei procurorilor DNA. Consiliul a sesizat CNA

Afirmatiile lui Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, lansate, pe 17 aprilie, in spatiul public, in cadrul unei emisiuni televizate, sunt de natura sa produca un impact negativ asupra credibilitatii sistemului judiciar, aducand atingere independentei procurorilor DNA, independentei si prestigiului sistemului judiciar in ansamblul sau, potrivit CSM.

Traian Basescu, la Focsani: Eticheta de basist devine pe zi ce trece onoranta (VIDEO)

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit la Focsani cu activul de partid, dar a sustinut si o scurta conferinta de presa. Vizita fostului presedinte al Romaniei a avut ca scop sustinerea.

Traian Basescu, in vizorul CSM: Afirmatiile privind justitia reprezinta o deformare a realitatilor de fapt, de natura sa induca ideea unei functionari anormale si incorecte a sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca afirmatiile lui Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si lider al Partidului Miscarea Populara, lansate in spatiul public in.

CSM: Afirmatiile lui Traian Basescu aduc atingere independentei procurorilor DNA

Plenul CSM a apreciat joi ca afirmatiile lui Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, lansate, pe 17 aprilie, in spatiul public, in cadrul unei emisiuni televizate, sunt de natura sa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )