Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu face o declaratie de presa marti, la ora 19.30

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu face o declaratie de presa marti, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa marti, la ora 19. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Vezi LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de ciini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung, care din 2004 de cind avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Traian Basescu a abordat si tema Rosia montana, afirmand ca Am precizat si eventualitatea in care as organiza referendum: in cazul in care in urma dezbaterilor din Parlament societatea ar fi fragmentata pe tema Rosia Montana, in momentul in care as primi legea la promulgare si legea ar provoca falii in societate, cu certitudine nu as promulga legea fara un referendum. In ceea ce priveste pozitia Romaniei legata de criza din Siria, Traian Basescu spune ca In aceasta faza, Romania considera ca trebuie sa aiba o atitudine prudenta, iar la momentul la care aliatii ar decide sa ia masuri prin care sa dea un semnal Damascului ca este de netolerat utilizarea gazelor toxice, Romania se va solidariza cu aliatii sai.

VIDEO Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung care din 2004, de cand avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Premierul Victor Ponta declara luni, dupa incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa si oricine vine cu o solutie are tot sprijinul nostru. Reamintim ca ultima lege a cainilor fara stapan, care prevedea posibilitatea eutanasierii, adoptata in Parlament in noiembrie 2011, a fost contestata de USL la Curtea Constitutionala si declarata neconstitutionala. Reamintim de asemenea ca ordonantele de urgenta pot fi atacate la Curtea Constitutionala doar de catre Avocatul Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Anastasiu Crisu, numit in functie la propunerea USL.

VIDEO Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o Ordonanta de Urgenta prin care sa stabileasca un termen rezonabil in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung care din 2004, de cand avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Premierul Victor Ponta declara luni, dupa incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa si oricine vine cu o solutie are tot sprijinul nostru. Reamintim ca ultima lege a cainilor fara stapan, care prevedea posibilitatea eutanasierii, adoptata in Parlament in noiembrie 2011, a fost contestata de USL la Curtea Constitutionala si declarata neconstitutionala. Reamintim de asemenea ca ordonantele de urgenta pot fi atacate la Curtea Constitutionala doar de catre Avocatul Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Anastasiu Crisu, numit in functie la propunerea USL. Basescu: Nu declansez acum referendum privind Rosia Montana. De acum inainte, pozitiile mele vor fi neutre fata de proiect.

in SCURT TIMP: Traian Basescu face declaratii, la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu face, la ora 19. 30, declaratii.

Traian Basescu: Romania considera ca trebuie sa aiba o atitudine prudenta fata de situatia din Siria

Presedintele Traian Basescu face declaratii, marti, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui:- problema ridicarii ordinului steaua romaniei acordat lui Tokes - sunt 7 cavaleri.

Traian Basescu: Avem probleme legate de prezenta cetatenilor romani in Siria. in acest moment, e pregatita repatrierea a 19 cetateni romani

Presedintele Traian Basescu sustine, in aceasta seara, o conferinta de presa referitoare la ultimele evenimente din spatiul public, care au legatura cu Presedintia: situatia din Siria, scrisoarea lui Zgonea, ridicarea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes.

Traian Basescu, la Adevarul Live, de la ora 10.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat astazi incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Timp de o ora si jumatate, in dialogul dintre seful statului si jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu se vor dezbate teme arzatoare ale scenei politice.

Traian Basescu, in calitate de bunic: Nu am stiut ca s-a dus la urgenta seara la ora 20.00

Presedintele Traian Basescu a discutat, la Adevarul Live, despre venirea pe lume a primei sale nepoate, despre momentul in care a luat-o pe cea mica in brate, dar si despre nasterea celor doua fiice.

Traian Basescu, la Adevarul Live. Relatia Romaniei cu Republica Moldova, pe agenda dezbaterilor

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat astazi incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Timp de o ora si jumatate, in dialogul dintre seful statului si jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu se vor dezbate teme arzatoare ale scenei politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )