Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, ghidul Elenei Udrea la DNA. Fostul presedinte o sfatuia sa intre prin lateral la DNA

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, ghidul Elenei Udrea la DNA. Fostul presedinte o sfatuia sa intre prin lateral la DNA

Dezvaluire incredibila a Elenei Udrea despre prima sa vizita la DNA. Traian Basescu o sfatuia pe unde sa intre ca sa nu o vada nimeni. O intrare pe care o foloseau cei care se ascundeau de presa si pe care. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Judecatoria sectorului 2 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa plateasca lui Traian Basescu daune morale, dupa ce fostul presedinte a castigat procesul intentat jurnalistului in 2013 pentru declaratiile pe care le-a facut in legatura cu proiectul Rosia Montana.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost adus, miercuri, in jurul orei 9. 00, la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi audieri in dosarul Gala Bute, relateaza B1 Tv.

Basescu se asteapta sa fie RIDICAT de procurori. Cazul in care ar putea fi audiat fostul presedinte

Si Traian Basescu se asteapta sa ajunga in fata procurorilor. Nu in cazul Elena Udrea, ci din cauza plangerii penale facuta de senatorul Gabriela Firea anul trecut. Mai mult, fostul presedinte fuge de.

Dumitru Bucsaru, un afacerist apropiat de Traian Basescu, in arest la domiciliu

Dumitru Bucsaru, un alt afacerist apropiat de fostul presedinte Traian Basescu, a fost plasat in arest la domiciliu la cererea procurorilor DNA, dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore. Acestia il.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

QA: Traian Basescu, la un pas de inchisoare pentru campania din 2009. Doi denuntatori au vorbit despre banii negri pentru PDL

Alessandra Stoicescu a prezentat, la QA, de la Antena 3, motivul pentru care fostul presedinte Traian Basescu risca inchisoarea, avand in vedere denunturile referitoare la banii negri folositi in campania.

Traian Basescu: imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole

Fostul presedinte Traian Basescu isi exprima parerea de rau, intr-un mesaj postat pe Facebook, fata de cele 127 de familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )