Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu i-a multumit premierului Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru un nou acord cu FMI

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu i-a multumit premierului Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru un nou acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu i-a multumit joi premierului francez Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru a obtine un nou acord de asistenta cu FMI. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu i-a multumit premierului Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru un nou acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu i-a multumit joi premierului francez Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru a obtine un nou acord de asistenta cu FMI.

VIDEO Premierului Jean-Marc Ayrault califica situatia comunitatii rome din Franta drept o problema care devine din ce in ce mai dificila

STIRE ACTUALIZATA Presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Cotroceni, cu premierului francez Jean-Marc Ayrault, ocazie cu care i-a multumit oficialului francez pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru a obtine un nou acord de asistenta cu FMI. O alta tema abordata a fost legata de minoritatea roma, presedintele Basescu aratand ca ne confruntam cu o problema de imagine in aceasta privinta pentru care trebuie gasite solutii europene. La randul sau, premierul Ayrault a declarat ca problema comunitatii rome din Franta devine din ce in ce mai dificila si a subliniat necesitatea colaborarii intre autoritatile judiciare si politienesti din cele doua tari in combaterea traficului de fiinte umane, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Ce i-a spus Traian Basescu premierului Frantei despre minoritatea roma.

Presedintele Traian Basescu a declarar, joi, in timpul intrevederii cu seful Executivului francez, Jean-Marc Ayrault, ca problema legata de minoritatea roma este una de imagine, problema pe care Romania si-o asuma. Romania are multe probleme dar sunt cateva care au devenit o urgenta. Una este legata de procesul de integrare a Romaniei in structurile UE si aici vizez accesul nostru in Spatiul Schengen cat si accesul Romaniei in zona euro. A doua este legata de competitivitatea Romaniei pe .

Premierul francez Jean-Marc Ayrault, aflat intr-o vizita oficiala in Romania, se se intalneste joi cu Traian Basescu

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, care se va afla joi si vineri intr-o vizita oficiala in Romania, se va intalni chiar in debutul vizitei cu presedintele Traian Basescu, intrevederea fiind anuntata de Presedintie, ulterior programului oficialului francez care initial nu cuprindea si acest punct.

Prim-ministrul francez, Jean-Marc Ayrault sarbatoreste la Bucuresti Ziua Nationala a Frantei, vineri, la Ambasada

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, se va intalni astazi cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea va avea loc incepand cu ora 15. 00, dupa care premierul Frantei va merge la Palatul.

Traian Basescu, intalnire cu premierul Frantei: Problema legata de minoritatea roma este una de imagine, dar ne-o asumam

Seful Executivului francez, Jean-Marc Ayrault, a fost primit, joi, la Palatul Cotroceni, de catre presedintele Traian Basescu Premierul francez are programata in tara noastra si o intrevedere cu premieru.

Premierul Frantei se va intalni cu Traian Basescu si Victor Ponta

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, se va intalni, astazi, cu presedintele Traian Basescu, in cadrul unei vizite oficiale in tara noastra.

Victor Ponta a discutat cu Jean-Marc Ayrault despre minoritatea roma: Solutia este integrarea aici, in Romania

Solutia pe termen mediul si lung pentru rezolvarea problemei minoritatii roma este integrarea acesteia in Romania, a afirmat joi premierul Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, care efectueaza o vizita la Bucuresti.

VIDEO Victor Ponta a discutat cu Jean-Marc Ayrault despre minoritatea roma: Solutia este integrarea aici, in Romania

Solutia pe termen mediul si lung pentru rezolvarea problemei minoritatii roma este integrarea acesteia in Romania, a afirmat joi premierul Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, care efectueaza o vizita la Bucuresti.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, joi, cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, in cadrul vizitei oficiale pe care oficialul de la Paris o face in Romania. Anterior, premierul francez a avut o intrevedere cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )