Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu i-a ironizat pe Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta: Hai sa facem niste prezidentiale intre luzari! Toti trei sunt aroganti, incapabili sa inteleaga de ce au pierdut, din cauza trufiei

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu i-a ironizat pe Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta: Hai sa facem niste prezidentiale intre luzari! Toti trei sunt aroganti, incapabili sa inteleaga de ce au pierdut, din cauza trufiei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a ironizat, joi seara, pe cei care au pierdut la ultimele trei alegeri prezidentiale: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta. in acest context, el a afirmat ca ar trebui organizat un scrutin pentru titlul de luzar incoronat al politicii romanesti. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Geoana, Nastase, Ponta, fiti fericiti. Talentatul Dragnea va va declara presedinti ai Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, le-a transmis un mesaj ironic lui Mircea Geoana, Adrian Nastase si Victor Ponta sa fie fericiti, pentru ca, in concluziile anchetei parlamentare, talentatul presedinte Dragnea ii va declara presedinti ai Romaniei.

Mircea Geoana, reactie la dezvaluirile lui Dan Andronic: Traian Basescu a abuzat si a apasat cu multa violenta butoanele puterii

Mircea Geoana a avut o prima reactie la dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a sustinut ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui Traian Basescu, in 2009, ca.

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de parparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de paparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Romania ramane izolata, canibalizandu-si liderii politici. Adrian Nastase arunca in aer scena politica. Traian Basescu este primul vizat

In urma afirmatiilor din ultimele zile cu privire la campania prezidentiala din 2009, Adrian Nastase a reactionat anuntand ce crede ca-l asteapta pe Traian Basescu. Acesta il considera.

Cozmin Gusa, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009: Traian Basescu nu a condus Romania, ci a siluit Romania

Consultantul politic Cozmin Gusa a vorbit despre factorii care au condus la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009. Gusa a dezvaluit, totodata, detalii din culisele alegerilor prezidentiale din 2009, cand a fost seful de campanie al lui Mircea Geoana.

Adrian Nastase, reactie in scandalul alegerilor din 2009: E trist sa observ o istorie tot mai puternica a tradarilor

Fostul premier Adrian Nastase a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca romanii sunt cei care au pierdut in 2009, atunci cand Traian Basescu a.

Mircea Geoana, reactie dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic: Da, alegerile din 2009 au fost fraudate!

Mircea Geoana a scris pe pagina sa de Facebook ca spera ca dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic, institutiile abilitate sa cerceteze ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din.

Scandalul implicarii binomului in fraudarea alegerilor. Ce declara Mircea Geoana intre cele doua tururi de alegeri

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un interviu oferit de Mircea Geoana lui Catalin Tolontan intre cele doua tururi de alegeri, care probabil l-a costat pierderea.

Adrian Nastase, despre alegerile din 2009: Nu sunt fericit de acest scandal. Nu pot decat sa-i urez Sa traiesti bine, Traiane!

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, joi, la Antena 3, ca scandalul legat de implicarea unor institutii ale statului in alegerile prezidentiale din 2009 va da inca o lovitura imaginii Romaniei, insa comisia parlamentara de ancheta ce se va infiinta pe acest subiect ar putea obtine rezultate relevante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )