Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu, intrebat din ce tara a fost adus Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, intrebat din ce tara a fost adus Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, vineri seara, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat. In urma unei declaratii de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a permis cateva intrebari, la insistentele ziaristilor. El a fost intrebat din ce tara a fost adus Omar Hayssam in tara noastra. Aici e cheia. Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?, a raspuns seful statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu, intrebat din ce tara a fost adus Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, vineri seara, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat. In urma unei declaratii de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a permis cateva intrebari, la insistentele ziaristilor. El a fost intrebat din ce tara a fost adus Omar Hayssam in tara noastra. Aici e cheia. Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?, a raspuns seful statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Din ce tara a fost adus Hayssam? BASESCU: 'Am efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat'

Presedintele Traian Basescu a declarat, raspunzand unei intrebari privind locul de unde a fost adus Omar Hayssam, ca el nici nu confirma, nici nu infirma nimic, adaugand: Cum sa va spun, cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe.

Traian Basescu, intrebat de unde a fost luat Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Nu confirm, repet, nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Nu confirm ca a fost repatriat cu un avion al Armatei. Nu confirm ca a fost repatriat in baza unui acord de extradare, a declarat vineri presedintele Traian Basescu. Seful statului a tinut sa clarifice trimiterea comunicatului de catre Presedintie, aratand ca era vorba de readucera in tara a unui condamnat pentru terorism, iar terorismul e un atribut primordial al CSAT, presedintele CSAT fiind presedintele Romaniei. Basescu a subliniat ca in comunicatul de presa trimis de Presedintie se vorbeste despre multumiri aduse ofiterilor implicati si institutiilor de siguranta nationala implicate, si atat, adaugand ca aducerea lui Omar Hayssam a fost un efort al unui colectiv foarte mic de oameni care de circa cinci ani se ocupa de acest proces de aducere a acestuia in tara. In finalul declaratiei de presa, intrebat de unde a fost preluat Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Aici e cheia, cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Pentru mine a fost socant ca premierul Iurie Leanca i-a cerut lui Victor Ponta sa reduca numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim / N-am vazut moldoveni cu ochii oblici,

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau.

Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, adus cu un avion al armatei sau repatriat in baza unui acord de extradare

Presedintele Traian Basescu a dat anumite clarificari, vineri, legate de aducerea lui Omar Hayssam in Romania, spunand ca prea multi politicieni au facut remarci publice pe aceasta tema. Seful statului a.

Traian Basescu il indeamna pe Omar Hayssam sa coopereze cu justitia si ii da dreptate lui Iulian Chifu: Multi nu vor mai dormi bine vacanta asta

Presedintele Traian Basescu l-a indemnat vineri pe Omar Hayssam sa coopereze cu justitia romana si i-a dat dreptate consilierului sau Iulian Chifu, care comentase, dupa aducerea sirianului in tara, ca multi nu vor mai dormi bine vacanta asta si anii urmatori.

VIDEO Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Romania a facut o operatiune neautorizata pe teritoriul altei tari

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni ca nu confirma faptul ca Omar Hayssam a fost extradat din Siria, subliniind ca efortul aducerii in tara a sirianului apartine unui colectiv restrans care de circa cinci ani se ocupa de acest proces.

DOCUMENTAR Omar Hayssam - 20 de ani de inchisoare pentru terorism, o premiera in Romania. Cum a intrat sirianul in atentia opiniei publice, rapirea jurnalistilor si fuga din tara

Trei jurnalisti romani, Marie Jeanne Ion 32 de ani), redactor-sef adjunct la Prima TV, cameramanul Sorin Dumitru Miscoci 30 de ani), de la acelasi post de televiziune, si Eduard Ovidiu Ohanesian 37 de ani), reporter la cotidianul Romania Libera, au fost dati disparuti in seara zilei de 28 martie 2005 la Bagdad, impreuna cu insotitorul lor, Mohammad Munaf, cetatean american de origine irakiana. La intoarcerea din vizitele in Irak si Afganistan, la 29 martie 2005, presedintele Traian Basescu a declarat ca se cauta solutii pentru rezolvarea situatiei. In seara aceleiasi zile, omul de afaceri sirian Omar Hayssam, sef al grupului de firme Manhattan din Bucuresti, a anuntat ca ar fi fost sunat de rapitori pentru o cerere de rascumparare: cate un milion de dolari pentru eliberarea fiecaruia dintre cei patru.

Cazul lui Omar Hayssam, PREMIERA in Romania. Ce a declarat Traian Basescu in 2011: Stim precis unde este!

Cazul lui Omar Hayssam a fost o premiera in Romania. Un subiect controversat a fost cel legat de modul in care Omar Hayssam a parasit Romania. Presedintele Traian Basescu a declarat ca acesta a plecat.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria.

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International). Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )