Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Antena3 Antena3,
Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud. continuă pe Antena3

Traian Basescu, mesaj si pe Facebook: Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Dupa ce luni a declarat la un post de televiziune ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat, fostul presedinte Traian Basescu a facut mai multe precizari despre acest subiect pe Facebook.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Fostul presedinte a lansat un atac dur la adresa procurorilor, s-a aratat total impotriva arestarilor preventive si a bagatelizat activitatea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Discursul etalat de Traian Basescu este o copie neasteptata a mesajului anti-Justitie cu care ne-a obisnuit PSD.

Presedinta Inaltei Curti despre declaratiile lui Traian Basescu: Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat astfel

Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat in astfel de termeni a spus marti dimineata Livia Stanciu, presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, despre declaratiile date de Traian Basescu luni seara privind un mod ravasit de a face justitie. Aceste atacuri nu fac decat sa ne faca sa pierdem credibilitate ca tara, a acuzat Stanciu.

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )