Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu: Am luat decizia in privinta eventualei candidaturi la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Am luat decizia in privinta eventualei candidaturi la Primaria Capitalei

Traian Basescu, presedintele PMP, a afirmat, duminica, la Romania TV, ca a luat o decizie privind o candidatura a sa la postul de primar general al Bucurestilor. Fiti convinsa ca decizia mea. continuă pe Antena3

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primarie: Decizia mea este luata, dar nu consider oportun sa va spun ce decizie am luat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta ce hotarare a luat la momentul potrivit, relateaza Agerpres.

Traian Basescu pastreaza misterul cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei

Fostul presedinte si liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan ii raspunde lui Traian Basescu: Este un politician expirat

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a raspuns lui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a caracterizat drept un habarnist bun de gura.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica.

Traian Basescu a anuntat in ce conditii candideaza la Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a adresat in aceasta seara un mesaj copresedintelui PNL Vasile Blaga: Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei ca.

Theodor Stolojan considera ca Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan considera ca fostul presedinte Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Municipiului Bucuresti.

Vasile Blaga il invita pe Traian Basescu la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Pitesti, ca o eventuala candidatura a lui Traian Basescu la functia de primar general al municipiului Bucuresti nu va influenta modul in care liberalii.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2968 seconds )