Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema gratierii, pentru ca asta imi va permite sa o sustin ca independent

B1 B1,
Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema gratierii, pentru ca asta imi va permite sa o sustin ca independent

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat miercuri ca va sustine legea gratierii de pe o pozitie independenta, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea a facut un pas inapoi,. continuă pe B1

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema gratierii

Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat, miercuri, ca PSD si Liviu Dragnea s-au dezis de problema gratierii, iar acest lucru ii va permite lui sa o sustina de pe pozitii independente. Basescu a.

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea s-a dezis de problema gratierii. Romania are nevoie de o gratiere larga

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri, la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema gratierii, pentru ca acest lucru ii va permite sa sustina o astfel de lege de pe o pozitie independenta, pentru ca Romania are nevoie de o gratiere larga, relateaza News. ro.

Traian Basescu, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a dezis de problema gratierii

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema.

Traian Basescu, atac la Petre Roman: Stai in banca ta

Traian Basescu a avut un schimb dur de replici cu fostul premier Petre Roman, dar si cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Totul a inceput dupa ce Basescu spunea ca Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu cere acum retragerea proiectului gratierii: Nu are ce cauta nici macar la Comisie, legea trebuie retrasa de Guvern

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca proiectul legii gratierii unor pedepse nu trebuie sa fie trimis la Comisia juridica, ci retras de Guvern pentru ca nu isi atinge obiectivele pentru care a fost propus, scrie Agerpres. Declaratiile lui Basescu vin dupa ce Senatul a respins amendamentele pe care el le-a adus la acest proiect si care vizau gratierea unor fapte de coruptie.

Traian Basescu, despre legea gratierii: Scoate din inchisori hotii, dar raman incarcerati medicii si profesorii

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, de la tribuna Senatului, proiectul Legii gratierii asa cum a fost adoptat el de comisia juridica, spunand ca scoate din inchisori hotii din curti si din.

Partidul lui Traian Basescu, la un pas de destramare

Partidul lui Traian Basescu risca sa se destrame dupa ce noul lider al UNPR, fostul deputat Ion Raducanu, i-a cerut fostului presedinte sa anuleze amiabil alianta dintre PMP si vechiul UNPR. Satui de jocul la.

Traian Basescu, audiat ca martor la Parchetul General: Nu e act semnat de mine care sa fie ilegal

Traian Basescu a venit, luni, la Parchetul General. Fostul presedinte urmeaza sa fie audiat in dosarul retrocedarilor. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul presedinte da declaratii in dosarul caselor retrocedate in perioada in care era primar al Capitalei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat luni dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar ce priveste retracedarea unor imobile din perioada.

Fostul presedinte Traian Basescu, audiat ca martor la Parchetul General: Nu e act semnat de mine care sa fie ilegal

Traian Basescu a venit, luni, la Parchetul General. Fostul presedinte urmeaza sa fie audiat in dosarul retrocedarilor. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )