Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: Nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public

Fostul presedinte Traian Basescu si-a manifestat, luni seara, dezacordul fata de anchetarea celor 24 de ofiteri ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) sub acuzatia ca ar fi utilizat ilegal fondurile operative, subliniind ca nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public. continuă pe România Liberă

Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau nu in urmatorii 20-30 de ani, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand ca Moscova a spus Stop! pentru ca daca nu se stopeaza extinderea UE si a NATO riscam razboi in regiune.

Traian Basescu, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare: Daca va fi necesar, daca va fi in avantajul partidului, probabil ca voi candida. Nu resping ideea, nu o imbratisez

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat sambata ca se va inscrie pe lista de candidaturi a partidului la alegerile parlamentare daca acest lucru va fi in avantajul.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii. Mai mult, fostul presedinte a aratat ca si Romania ar avea mult de castigat di.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, din cauza opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica.

Traian Basescu face marele anunt: Ce a decis in privinta candidaturii la alegeri

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a spus sambata la Neptun ca nu respinge, dar nici nu imbratiseaza ideea de a candida la parlamentare si ca, daca va fi in.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii, aratand ca si Romania ar avea mult de castigat din unirea cu Republica Moldova.

Traian Basescu, declaratie dura legata de Republica Moldova: Nu va fi niciodata membra a UE - riscam un razboi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau 'nu in urmatorii 20-30 de ani', afirmand ca Moscova a spus.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )