Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu: Ne plangem ca suntem saracii Europei, dar 90% din romani sunt proprietari

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Ne plangem ca suntem saracii Europei, dar 90% din romani sunt proprietari

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanii s-au obisnuit sa spuna despre ei insisi ca sunt saracii Europei, lucru despre care a admis ca e adevarat, dar a subliniat si ca 90% din romani. continuă pe Antena3

Administratia prezidentiala: Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13:00, anunta un comunicat al Presedintiei. Presedintele Traian Basescu, a semnat vineri, Decretul prin care Parlamentul Romaniei, .

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie. ...

UPDATE Presedintele Basescu a invita partidele parlamentare la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru, luni, la ora 10. 00, la Cotroceni. Consultarile se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al .

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie.

Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , Decretul prin care Parlamentul Romaniei, ales la data de 9 decembrie 2012, se convoaca in ziua de 19 decembrie 2012, la ora 13. 00, la sediul celor doua Camere, aflat in Palatul Parlamentului, din Strada Izvor Nr.

Traian Basescu despre documentul pe care i l-a dat la Bruxelles lui Francois Hollande si Martin Schultz: Era in interesul Romaniei ca acel document sa fie dat

Presedintele Traian Basescu a dat vineri citeva detalii despre documentul pe care i l-a inminat la Bruxelles presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, in timpul fotografiei de grup de la Consiliul European. Cum credeti ca ma duceam la fotografia de familie fara sa-mi fi dorit ca acest lucru sa nu se vada? A avut si el anumite semnificatii. l-am dat documentul lui Barroso, lui Hollande si altor lideri. Era in interesul Romaniei ca acel document sa fie dat, a spus Basescu, fara sa spuna insa ce contine acest document.

Ilie Sarbu a dezvaluit numele membrului PSD care a negociat functia de premier cu Traian Basescu

Ilie Sarbu confirma ca Mircea Geoana este cel care a negociat functia de premier cu Traian Basescu. Potrivit lui Sarbu, mai multi colegi de partid s-au plans lui Victor Ponta ca sunt sunati de Geoana care le.

Traian Basescu, Victor Ponta si Kelemen Hunor se afla joi la Bruxelles. Cei trei lideri politici au agende diferite

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si liderul UDMR Kelemen Hunor se afla joi la Bruxelles, insa cei trei lideri politici au agende diferite. Traian Basescu participa la summitul Partidului Popular European, precum si la lucrarile Consiliului European. La summitul PPE participa si Kelemen Hunor, in timp ce Victor Ponta merge la reuniunea sefilor de stat si premierilor membri ai Partidului Socialistilor Europeni, care precede lucrarile Consiliului European. Cei trei lideri sunt in prim-planul scenei politice in aceste zile, dupa ce Victor Ponta a anuntat in mod surprinzator, in noaptea alegerilor, ca va negocia cu UDMR o colaborare, spre nemultumirea evidenta a partenerilor din PNL.

VIDEO Traian Basescu, Victor Ponta si Kelemen Hunor se afla joi la Bruxelles. Cei trei lideri politici au agende diferite

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si liderul UDMR Kelemen Hunor se afla joi la Bruxelles, insa cei trei lideri politici au agende diferite. Traian Basescu participa la summitul Partidului Popular European, precum si la lucrarile Consiliului European. La summitul PPE participa si Kelemen Hunor, in timp ce Victor Ponta merge la reuniunea sefilor de stat si premierilor membri ai Partidului Socialistilor Europeni, care precede lucrarile Consiliului European. Cei trei lideri sunt in prim-planul scenei politice in aceste zile, dupa ce Ponta a anuntat in mod surprinzator, in noaptea alegerilor, ca va negocia cu UDMR o colaborare, spre nemultumirea evidenta a partenerilor din PNL.

Victor Ponta si Traian Basescu, la Bruxelles in acelasi timp, dar cu treburi diferite.

Atat premierul Victor Ponta, cat si presedintele Traian Basescu se vor afla, joi, la Bruxelles, insa pentru a participa la reuniuni diferite. In timp ce Victor Ponta va participa la reuniunea sefilor de stat si prim-ministrilor membri PES, care precede lucrarile Consiliului European, Traian Basescu va lua parte, in cursul dupa-amiezii, la Summitul PPE, transmite Digi 24. Conform unui comunicat al PSD, Victor Ponta va participa joi, incepand cu ora 14. 30 ora locala), la intalnirea .

Victor Ponta, despre zvonurile referitoare la negocieri intre membri PSD si Traian Basescu: Nu am dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui. Acel membru va fi exclus din PSD

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la zvonurile cu privire la negocierile intre anumiti membri PSD si Traian Basescu pentru o nominalizare la functia de prim-ministru, ca nu are dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui. Initial, cand Ponta a fost intrebat de discutiile dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, el a raspuns zambind: Haideti ca m-ati binedispus, cand mi-ati zis de Mircea Geoana m-ati binedispus.

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )