Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: problema unei gratieri selective, pe categorii, trebuie luata in vedere

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: problema unei gratieri selective, pe categorii, trebuie luata in vedere

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a afirmat joi seara ca Romania este pe punctul de a fi sanctionata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru conditiile necorespunzatoare, respectiv aglomeratia din penitenciare, mentionand ca ar trebui sa fie luata in calcul de catre guvernanti varianta gratierii. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre prioritatile Romaniei dupa BREXIT

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, in contextul BREXIT, ca Romania trebuie sa aiba ca prioritati efectele asupra alocariii de fonduri, asupra pietei fortei de munca din.

Traian Basescu: Arestarile preventive sunt un abuz mare de serviciu. Sa fie foarte atenti procurorii si judecatorii

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis joi un avertisment la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a lui Florian Coldea, de la SRI. Liderul PMP atrage atentia asupra faptului ca arestarile.

Ce spune Traian Basescu despre gratierea celor care au furat bani de la stat

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a afirmat joi seara ca Romania este pe punctul de a fi sanctionata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru conditiile.

Traian Basescu, despre Dacian Ciolos: Se balbaie zi de zi, e ridicol, se duce la strans de gunoaie, dar nu isi pune cizmele sa se duca printre oameni la inundatii

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos, caruia ii reproseaza ca nu a lucrat la o lege a Sanatatii, care era pregatita inca din 2012. De asemenea, seful PM.

Pacat ca a fost aruncat peste bord Marius Bostan. Traian Basescu critica decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicatiilor. in afara de impostori, Guvernul Ciolos a avut si un om competent

Dacian Ciolos a anuntat marti ca demite patru ministri, acestia fiind cei de la Transporturi, Comunicatii, Educatie si Relatiile cu Diaspora. in urma acestei decizii, Traian Basescu a avut o.

Traian Basescu, atac la ambasadorii romani: in cele mai importante trei capitale europene avem diplomati neprofesionisti (VIDEO)

Fostul sef de stat Traian Basescu este de parere ca tara noastra se descalifica, trimitand diplomati neprofesionisti in cele mai importante capitale europene. El a facut referire la ambasadorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )