Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu recunoaste ca si-a subordonat justitia: Pe Macovei le-am bagat-o eu pe gat, a fost contributia mea 100%

Antena3 Antena3,
Traian Basescu recunoaste ca si-a subordonat justitia: Pe Macovei le-am bagat-o eu pe gat, a fost contributia mea 100%

Traian Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul de Justitie in mandatul sau erau oamenii lui. De la Monica Macovei, la Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi si chiar Florian Coldea, fostul presedinte. continuă pe Antena3

Pe Macovei le-am bagat-o eu pe gat. Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul judiciar in mandatul sau erau oamenii lui

Traian Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul de Justitie in mandatul sau erau oamenii lui. De la Macovei la Daniel Morar, Codruta Kovesi si chiar Coldea, fostul presedinte a spus la Adevarul.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Ce decizie a luat instanta cu privire la audierea lui Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Tribunalul Constanta: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Tribunalul Constanta a respis cereera familiei lui Sandu Anghel care ceruse audierea lui Traian Basescu si a lui Dorel Onaca in calitate de martor in dosarul lui Mircea Basescu. in schimb, va fi audiata.

O noua plangere penala pe numele lui Traian Basescu, cu privire la perioada in care era primar al Capitalei

Parchetul General a primit o noua plangere pe numele lui Traian Basescu, cu privire la fapte comise in perioada in care fostul sef al statului a fost primar al Capitalei.

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Romania va pierde 7 miliarde de euro din fondurile UE daca presedintele Iohannis si Executivul nu se aduna pentru a salva ce se mai poate salva

Fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, face un mic rezumat al ultimelor zile si subliniaza faptul ca la sfarsitul acestui an Romania va pierde 7 miliarde de euro din fondurile .

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun Mai dati-i un mandat lui Kovesi. Ii reprosez recurgerea la arestari

Traian Basescu a venit luni, 4 mai, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei a explicat deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la.

Ion Cristoiu: Interviul dat ieri dovedeste posibilitatea ca, la un moment dat, Traian Basescu sa nu mai recunoasca nici ca a cunoscut-o pe Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat de doua ori in cadrul interviului de ieri ca este dispus ca, la un moment dat, sa se delimiteze total de Elena Udrea. Cel putin asa sustine jurnalistul Ion Cristoiu pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )