Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu: Referendumul va fi declansat indiferent de prag, nu exista diferenta intre o validare cu 30 sau 50%

B1 B1,
Traian Basescu: Referendumul va fi declansat indiferent de prag, nu exista diferenta intre o validare cu 30 sau 50%

Presedintele Traian Basescu a spus, luni, ca va declansa referendumul in functie de doua lucruri, adoptarea noii legi a referendumului si adoptarea variantei revizuite a Constitutiei. Referendumul va fi. continuă pe B1

LIVE TEXT: Traian Basescu: Referendumul va fi declansat dupa ce se intampla doua lucruri.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Seful statului face declaratii in urma sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT): Despre intalnirea cu Nicolae Patrusev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei. - Dupa cum stiti Nicolae Patrusev este secretarul de securitate al Federatiei Ruse si principalulu obiectiv al vizitei sale afost semnarea un memorandum care vizeaza colaborarea intre CSAT si Consiliul de Securitate .

VIDEO Traian Basescu: Referendumul pentru Parlament unicameral va fi cel putin cu o saptamana inaintea celui pentru Constitutie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca referendumul privind Parlament unicameral cu 300 de parlamentari va fi declansat doar dupa adoptarea noii legi a referendumului si a Constitutiei revizuite, daca aceasta nu tine cont de referendumul din 2009. Seful statului a precizat ca referendumul pe care el il propune romanilor va avea loc cu cel putin o saptamana inaintea referendumului pentru revizuirea Legii fundamentale.

Traian Basescu: Referendumul va fi declansat dupa adoptarea in Parlament a noii legi a referendumului si a noii Constitutii

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca va stabili data referendumului dupa ce Parlamentul va adopta noua lege a referendumului, precum si noua Constitutie.

Traian Basescu: Referendumul va fi declansat dupa adoptarea in Parlament a noii legi electorale si a noii Constitutii

Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari in timp real declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Daca referendumul nu va fi validat de poporul roman, va fi un esec al meu si mi-l asum

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre noul referendum ce il vrea declansat, spunand ca isi va duce la bun sfarsit proiectul daca rezultatele celui din 2009 nu sunt respectate in.

Referendumul lui Traian Basescu, analizat, astazi, de Parlament

Birourile permanente reunite ale Parlamentului se vor reuni, astazi, la cererea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru a stabili procedura cu privire la referendumul solicitat, saptamana trecuta, de presedintele Traian Basescu.

Lazaroiu: Referendumul propus de Traian Basescu este un mijloc de presiune asupra politicienilor

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, apreciaza referendumul propus de presedintele Traian Basescu pe tema Parlamentului unicameral drept un mijloc de pres.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii indeamna pe democrat-liberali sa nu se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )