Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

Antena3 Antena3,
Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

UPDATE - Procurorul care instrumenteaza dosarul in care Traian Basescu este suspect de amenintare si santaj a decis ca ziua urmatoarei audieri sa fie luni, 23 martie, ora 10. Informatia a fost publicata de. continuă pe Antena3

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul de santaj (VIDEO)

Traian Basescu va merge, miercuri, la Parchetul General. Fostului sef al statului i se vor aduce la cunostinta acuzatiile in dosarul deschis in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea pentru.

Traian Basescu va fi audiat astazi la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu urmeaza sa se prezinte astazi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj.

Basescu merge la Parchetul General in calitate de suspect in dosarul Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca se va prezenta miercuri la Parchet, pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, el mentionand ca a primit o scrisoare prin care a aflat ca este suspect.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la Parchetul General

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a i se aduce oficial la la cunostinta calitatea de suspect, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Parchetul General: S-a dispus urmarirea penala fata de domnul Basescu Traian pentru santaj

Traian Basescu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, acolo unde a fost citat in urma unui denunt al Gabrielei Firea. Fostul presedinte are calitatea de suspect in dosar. Reprezentantii Ministerului Public.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )