Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu s-a enervat pe Isarescu: Nu mi-e mila ca a platit impozitul, le stie pe toate dar spune numai parti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu s-a enervat pe Isarescu: Nu mi-e mila ca a platit impozitul, le stie pe toate dar spune numai parti

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la B1TV, ca nu ii este mila ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ca a platit un impozit mare, pentru ca acesta le stie pe toate dar spune numai parti din ce stie, mentionand ca s-a. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu a facut plangere la CCR pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a facut plangere la Curtea Constitutionala pe numele premierului Victor Ponta. Traian Basescusustine ca premierul refuza sa semneze o serie de decrete pentru oferirea unor.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Traian Basescu: Fiica mea isi permite rate de 5.000 de euro

Dupa ce comisia parlamentara care a analizat creditul luat de Ioana Basescu pentru achizitionarea terenului din comuna Nana a stabilit ca, desi este un credit legal, este unul imoral, presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu va participa la targul international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB, de la Expo Arad

Prima editie a targului international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB se va desfasura in perioada 09-10 mai 2014 la Expo Arad. La eveniment si-a anuntat prezenta si presedintele Romaniei, Traian Basescu.

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare.

Traian Basescu, la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: Principalul mesaj este cel de unitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu ocazia receptiei organizate la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, ca aceasta zi are o semnificatie mare pentru romani, cand se implinesc 137 de ani de la.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati culturale si ale societatii civile, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre modul in care comporta mai multi politicieni ai dreptei, liderul de la Palatul Cotroceni realizand o scurta descriere a lui Vasile Blaga si a Elenei Udrea.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )