Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta ca ministru interimar al Sanatatii

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta ca ministru interimar al Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru desemnarea premierului Victor Ponta ca ministru interimar al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta interimar la portofoliul Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Victor Ponta, desemnat MINISTRU INTERIMAR al Sanatatii de catre presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c. , Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c.

Laura Codruta Kovesi, decorata cu Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind decorarea procurorului-general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, aflata la final de mandat, cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de.

Traian Basescu a trimis Acordul de sprijin pentru gazoductul Nabucco catre Parlament

Presedintele Traiam Basescu a semnat decretul privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de Sprijin al Proiectului intre Romania si Nabucco Gas Pipeline International GMBH si Nabucco Gas Pipeline.

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles.

EurActiv: Victor Ponta declara ca se afla in continuare in conflict cu Traian Basescu

Premierul roman Victor Ponta se afla in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, dupa cum a declarat acesta la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Bruxelles, transmite.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Victor Ponta: Transparenta a fost totala in numirile la DNA si la Parchetul General

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri seara, problema transparentei in procesul de numire a sefilor DNA si a Parchetului General, precum si criticile aduse de Comisia Europeana in acest sens. Transp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )