Libnet.ro
UNICEF

00:08

Traian Basescu a sesizat la Curtea Constitutionala Legea Referendumului, care reduce pragul de prezenta la 30%

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a sesizat la Curtea Constitutionala Legea Referendumului, care reduce pragul de prezenta la 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis sambata dimineata o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea legii referendumului presedintelui Curtii Constitutionale, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele a trimis Camerei Deputatilor spre reexaminare legea, insa solicitarea a fost respinsa, iar Camera a adoptat pe 10 septembrie Legea care reduce pragul de prezenta la 30%, de la 50%. Intra in articol pentru a citi textul integral al sesizarii. continuă pe Hotnews

Basescu sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, scrie.

Presedintele Basescu sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu legea referendumului.

Presedintele Traian Basescu a sesizat, sambata, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, transmite Mediafax. Presedintele Traian Basescu a trimis, sambata, presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in conformitate cu prevederile Articolului 146 lit. a) din Constitutia Romaniei si ale Articolului 15 din Legea nr.

Legea referendumului, contestata de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu contesta la CCR legea referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre.

Basescu contesta cvorumul de 30%, la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a sesizat sambata Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, cu precizarea ca actul normativ contine prevederi care nu respecta principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor.

UPDATE Basescu contesta cvorumul de 30% din Legea Referendumului, la Curtea Constitutionala. Reactia USL

Presedintele Traian Basescu a sesizat sambata Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, cu precizarea ca actul normativ contine prevederi care nu respecta principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor.

Traian Basescu contesta legea referendumului la CCR

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului la Curtea Constitutionala CCR), acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, potrivit unui comunicat publicat de Administratia Perzidentiala pe site-ul institutiei.

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, ca va contesta Legea Referendumului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a trimis.

Traian Basescu contesta legea referendumului la CCR

UPDATE 14:20 Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare de sabotare a reformei constitutionale promovata de catre USL, informeaza sursele de presa.

Purtatorul de cuvant al PNL, despre sesizarea presedintelui la CCR: Traian Basescu incearca sa saboteze reforma constitutionala

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare de sabotare a reformei constitutionale promovata de USL. La randul sau, Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a afirmat ca cei de la CC s-au pronuntat deja pe subiect, el adaugand ca presedintele Basescu este in campanie pentru Elena Udrea.

Pocora: Demersul lui Traian Basescu este strict politicianist si complet inutil

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, sambata, ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )