Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu: Nu trebuie sa facem o Constitutie pentru interesele lui Ponta si Antonescu (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Nu trebuie sa facem o Constitutie pentru interesele lui Ponta si Antonescu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania are nevoie de o Constitutie pentru viitorul sau, nu pentru interesele premieruluiponta si ale lui CrinAntonescu. Ultima trasnaie a. continuă pe B1

Basescu: Nu trebuie sa facem o Constitutie pentru interesele lui Ponta si Crin.

Presedintele Traian Basescu a criticat, marti seara, propunerile USL privind modificarea Constitutiei. Seful statului a aratat ca este hilar ca presedintele sa ceara acordul Parlamentului pentru a organiza un referendum, intrucat vointa poporului trebuie sa fie deasupra Parlamentului, iar modificarea Constitutiei se justifica doar daca se pune in aplicare referendumul din 2009. Traian Basescu a criticat si propunerea USL ca partidul cu cel mai mare numar de mandate sa dea prim-ministrul, .

Basescu: Nu trebuie sa facem o Constitutie pentru interesele lui Ponta si Crin

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca revizuirea Constitutiei nu trebuie facuta pentru interesele lui Ponta si Crin si l-a acuzat pe Crin Antonescu ca si-a asumat rolul mincinosului.

Traian Basescu solicita OSCE sa intervina pentru a asigura accesul tuturor elevilor la invatatura, dupa ce Tiraspolul a inghetat conturile liceului Lucian Blaga, cu predare in limba romana

Presedintele Traian Basescu a transmis marti, intr-un comunicat al Adminsitratiei Prezidentiale, ca solicita Misiunii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) in Republica Moldova si tuturor celorlalte institutii responsabile sa intervina pentru a asigura accesul tuturor elevilor, pe baza optiunii facuta de parintii lor, la invatatura si la libera alegere a limbii romane ca limba de studiu, cu atat mai mult cu cat aceasta este limba de stat in Republica Moldova. Mesajul presedintelui vine in contextul blocarii conturilor liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspor, dupa cum a anuntat luni directorul institutiei, Ion Iovcev, in cadrul unei intruniri la Ministerul Educatiei, relateaza Jurnal de Chisinau, potrivit Mediafax.

Traian Basescu solicita OSCE sa intervina in Transnistria pentru a asigura accesul tuturor elevilor la invatatura, dupa ce Tiraspolul a inghetat conturile liceului Lucian Blaga, cu predare in limba romana

Presedintele Traian Basescu a transmis marti, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, ca solicita Misiunii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) in Republica Moldova si tuturor celorlalte institutii responsabile sa intervina pentru a asigura accesul tuturor elevilor, pe baza optiunii facuta de parintii lor, la invatatura si la libera alegere a limbii romane ca limba de studiu, cu atat mai mult cu cat aceasta este limba de stat in Republica Moldova. Mesajul presedintelui vine in contextul blocarii conturilor liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspor, dupa cum a anuntat luni directorul institutiei, Ion Iovcev, in cadrul unei intruniri la Ministerul Educatiei, relateaza Jurnal de Chisinau, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Nu cred ca un proiect de Constitutie care nu va tine cont de referendumul din 2009 va fi acceptat de CCR

Presedintele Traian Basescu a declarat ca un proiect de Constitutie care nu va tine cont de referendumul din 2009, care viza parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, nu va fi acceptat de Curtea Constitutionala, amintind de o decizie a Curtii in acest sens, din 2012. Nu cred ca la un interval atat de scurt CCR isi va schimba jurisprudenta, a spus Basescu.

Traian Basescu: Mesajul vizitei Victoriei Nuland trebuie sa-i ingrijoreze pe politicieni. Actuala putere are un comportament de subrezire a statului de drept

Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante ale presedintelui:-Mesajul vizitei Victoriei Nuland trebuie sa-i ingrijoreze pe romani si.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

Daniel Constantin, despre declaratiile lui Traian Basescu: Presedintele a vrut sa intre in ofensiva

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a intervenit marti, in cadrul emisiunii Subiectiv, pentru a comenta o parte din afirmatiile facute de Traian Basescu. Astazi a dus aceasta disputa in zona.

VIDEO Traian Basescu: Mesajul transmis de Victoria Nuland e legat de statul de drept. Sintem cu un pas in prapastie, Romania risca sa fie izolata pentru mult timp

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, nu a venit la Bucuresti nici in calitate de asistent, nici de subsecretar, nici de turist. Calitatea a fost de emisar al guvernului SUA, care a avut de transmis un mesaj extrem de serios, legat de statul de drept din Romania, care incepand din vara lui 2012, e continuu pus sub semnul intrebarii, a declarat presedintele Traian Basescu, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. Suntem cu un pas in prapastie. In cazul in care majoritatea politica recidiveaza si continua atacurile la statul de drept, care pot fi prin legislatie sau declaratii, Romania risca sa fie izolata pentru mult timp, a avertizat seful statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )