Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, la B1 TV: Schimbul de terenuri in cazul Becali, o mizerie/ Un om care dispune ca un altul sa fie bagat in portbagaj, de neimaginat

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, la B1 TV: Schimbul de terenuri in cazul Becali, o mizerie/ Un om care dispune ca un altul sa fie bagat in portbagaj, de neimaginat

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni seara, la B1 TV despre cererea de gratiere a lui Gigi Becali sustinand ca a vazut dosarul privind schimbul de terenuri cu armata, iar armata romana moderna nu si-a propus niciodata sa aiba un comandament general in Steanesti. Aici e explicatia pentru care au fost condamnati si Cioflina si Babiuc. |Am gasit in documnetel CSAT, si cred ca asta a fost motivul condamnarii, faptul ca niciodata Armata moderna a Romaniei nu si-a propus sa aiba un comandament la Stefanesti, a afirmat Basescu. continuă pe Hotnews

Basescu, despre gratierea lui Becali: Schimbul de terenuri in cazul Becali, o mizerie; Un om ...

Basescu a declarat, luni, la B1TV, despre cazul George Becali, ca povestea cu schimburile de terenuri a fost o mizerie si ca Armata nu si-a propus ca aiba comandament la Stefanesti, el adaugand: Iar un om care dispune ca un alt om sa fie adus in portbagaj e de neimaginat, arata Mediafax. Citeste si: Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. Ponta si Sova, habarnisti propagandisti Intrebat daca este ferm in decizia de a nu mai face nicio gratiere anul .

Traian Basescu este invitatul lui Robert Turcescu la Sub semnul intrebarii, de la ora 21:30, pe B1 TV

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu in editia de astazi a emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV incepand cu ora 21:30. Unde se duc banii din.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

Sinteza zilei: Infractoarea GRATIATA DE DOUA ORI de Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, cazul femeii gratiate de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, care fusese condamnata pentru fraude prin care a prejudiciat chiar.

VIDEO Traian Basescu, despre posibilitatea de a deveni premier: As accepta un contract de un an daca mi se cere. Pot face echipa cu oricine. Emil Boc ar fi o solutie buna la prezidentiale/

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii B1 TV), ca ar accepta, la finalul mandatului de presedinte, un contract de un an pentru postul de premier sustinand ca este suficient de puternic cat sa lucreze pentru depolitizarea institutiilor statului. Vorbind despre refacerea USL, presedintele crede ca partea de stanga din PNL se va duce dupa Tariceanu, daca liberalii iau un scor sub ce si-au stabilit. Presedintele mai anunta ca premierul Ponta a scazut destul de accelerat in increderea populatiei si ca nu mai e pe primul loc la capitolul incredere. HotNews. ro a transmis livetext declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Am negociat cu Copos intrarea PC-ului la guvernare in 2004, solutie imorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a negociat cu George Copos pentru intrarea la guvernare a Partidului Conservator in anul 2004,.

Traian Basescu: Nu as refuza o functie de premier. E pacat de cata experienta am acumulat pana acum

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu ar refuza sa fie prim-ministru, precizand insa ca ar putea sa puna institutiile.

Traian Basescu: La Transporturi sunt 3 miliarde necheltuite si tu vrei sa pacalesti lumea ca pui acciza pentru autostrazi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca au ramas 3 miliarde de lei necheltuiti la Ministerul Transporturilor, iar intre timp.

Traian Basescu: Oamenii vor un partid nou. Cele infiintate in `90 s-au decredibilizat deja

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca partidele nou infiintate vor reusi sa spuna ceva la europarlamentare, aratand ca.

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )