Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Eu vad Constitutia tratata ca o lege despre covrigi. Singura justificare sa umbli la ea e sa pui in aplicare referendumul

B1 B1,
Traian Basescu: Eu vad Constitutia tratata ca o lege despre covrigi. Singura justificare sa umbli la ea e sa pui in aplicare referendumul

Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura justificare viabila pentru a face o noua Constitutie este pentru a pune in. continuă pe B1

Traian Basescu: Eu vad revizuirea Constitutiei tratata ca o lege despre covrigi. Singura justificare sa umbli la ea e sa pui in aplicare referendumul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura justificare viabila pentru a face o noua Constitutie este pentru a pune in.

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00: Revizuirea Constitutiei este tratata in Parlament ca o lege despre covrigi

Presedintele Traian Basescu este invitat la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, de la ora 21. 00 la ora 23. Emisiunea a inceput.

Traian Basescu, despre referendum:

Presedintele Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, la B1 TV, despre intentia sa de a declansa un nou referendum si despre proiectul revizuirii Constitutiei.

VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Basescu: Numarul monarhistilor a crescut mult de la 3% si cred ca sunt cam 15-18% acumBasescu despre gazele de sist: Nu sunt mincinos. Cine primeste aviz de explorare, obligatoriu trbuie sa primeasca si aviz de exploatare. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, despre cazul Sorin Alexandrescu: Mi se pare de ultima speta. Si eu m-am considerat supus unei presiuni de trustul Antena (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu l-au mirat stenogramele din cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, cercetat in.

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

LIVETEXT VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Emisiunea a inceput.

Traian Basescu: Despartirea de PDL s-a produs. Elena Udrea nu era solutia ideala, dar a fost corecta

Presedintele Traian Basescu a vorbit marti seara, la B1 TV, despre relatia sa cu Partidul Democrat Liberal, afirmand ca despartirea s-a produs si este definitiva.

Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre despartirea de PDL, afirmand inca o data ca este definitiva. Nu avem a ne mai.

Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Nu poti sa pui un presedinte ales pe post de paiata la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a criticat faptul ca in proiectul de revizuire a Constitutiei se defriseaza atributiile sefului statului, exprimandu-si parerea ca ar putea fi din acest punct de vedere o intelegere murdara care se reflecta in Constitutie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )