Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu, in vizita acasa la Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, in vizita acasa la Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a vizitat-o astazi, pe Elena Udrea, acasa, la complexul Stejarii, potrivit Antena 3. Imagini in exclusivitate au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la. continuă pe Antena3

Surse: Traian Basescu ar putea fi invinuit pentru amenintare

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea fi invinuit pentru amenintare, conform unor surse judiciare, scrie Radu Tudor pe blog. Potrivit unor surse judiciare, procurorul de caz ce ancheteaza dosarul in care.

Traian Basescu: Romania ar trebui sa refuze imigrantii

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a spus ca Romania nu trebuie sa isi asume parte din drama refugiatilor si ca, potrivit legislatiei UE, are tot dreptul sa refuze sa ii primeasca pe cei 6. 000 de imigranti care i-au fost atribuiti.

Traian Basescu, viata de pensionar. Fostul presedinte are ochelari Louis Vuitton de 600 de euro

Traian Basescu se bucura de pensie si de majorarea indemnizatiei de fost presedinte. Basescu si-a cumparat o pereche de ochelari Louis Vuitton, marca preferata a Elenei Udrea. Ochelarii costa peste 600 de euro.

Zi decisiva pentru Traian Basescu. Fostul presedinte afla daca va fi invinuit pentru santaj

Traian Basescu afla in cateva ore daca va fi trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Fostul presedinte trebuie sa se prezinte la Parchetul General, unde procurorul care a instrumentat.

Traian Basescu a fost miercuri la Parchetul General in dosarul deschis dupa plangerea Gabrielei Firea: Mi s-a schimbat incadrarea de la santaj la amenintare

Traian Basescu a fost miercuri, din nou, la Parchetul General, fostul presedinte fiind citat in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu a anuntat la iesire ca i s-a schimbat incadrarea in dosar, de la santaj, la amenintare. Pedeapsa care se poate da pentru noua incadrare este de amenda sau de inchisoare de la trei luni la un an, a precizat fostul sef de stat, adaugand ca incet, incet, justitia se apropie de adevar.

Traian Basescu: Obiectivul dosarelor este sa ma tina in afara politicii. Amenintarea sau santajul, imposibil de probat (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat miercuri la sediul PMP, ca obiectivul deschiderii dosarelor este acela de a-l mentine in afara politicii, informeaza B1 TV. in ceea ce priveste acuzatia de.

Traian Basescu scapa de acuzatia de santaj: Usor, usor justitia se apropie de adevar

Fostul presedinte, Traian Basescu, a ajuns, miercuri, in jurul orei 10:50, la Parchetul General, unde a fost citat de anchetatorii pentru noi audieri in dosarul de santaj al senatoarei Gabriela Firea.

Traian Basescu, la Parchetul ICCJ in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Parchetul instantei supreme, unde va fi audiat in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj, la intrare el fiind huiduit si fluierat de mai multe persoane.

Traian Basescu, asteptat la Parchet pentru o noua declaratie in dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat miercuri la Parchetul General pentru a da o noua declaratie in dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa senatorului PSD Gabriela Vranceanu Firea,.

Traian Basescu: Romania ar trebui sa refuze sa primeasca imigranti

Romania ar trebui sa refuze sa primeasca imigranti pe teritoriul ei si nu trebuie sa-si asume drama refugiatilor, considera fostul presedinte Traian Basescu. Romania ar trebui sa refuze sa primeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )