Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Berbeceanu cere iCCJ audierea Alinei Bica, a sefului Politiei Romane si a unor procurori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Berbeceanu cere iCCJ audierea Alinei Bica, a sefului Politiei Romane si a unor procurori

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Crima Organizata Alba, a cerut inaltei Curti, unde sunt judecati pentru abuz cei care l-au anchetat, sa fie audiati in cazul sau Alina Bica, seful Politiei, Petre Toba, precum si mai multi procurori care ar fi stiut de situatia din institutia unde lucra, transmit sursele din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane in cazul in care doi procurorilor sunt acuzati ca i-ar fi fabricat un dosar penal

Comisarul Traian Berbeceanu a cerut, miercuri, magistratilor Curtii Supreme care solutioneaza dosarul in care acesta acuza doi fosti procurori de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba Iulia ca i-au fabricat un dosar penal, audierea Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT, dar si a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane

Fostul sef al Brigazii de Crima Oganizata Alba BCCO),Traian Berbeceanu, a cerut inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane, in dosarul cu privire la ancheta abuziva impotriva sa, informeaza Mediafax.

Comisarul Traian Berbeceanu cere audierea fostei sefe a DIICOT Alina Bica

Comisarul Traian Berbeceanu a cerut audierea fostei sefe a DIICOT, Alina Bica si a sefului politiei, Petre Toba. Berbeceanu sustine ca cei doi pot aduce informatii noi despre tensiunile aparute intre DIICOT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )