Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Ungureanu le cere colegilor Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Ungureanu le cere colegilor Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din partid

Europarlamentarul PDL, Traian Ungureanu, le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din partid, informeaza Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Ungureanu ii invita pe Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian.

De ce le recomanda Traian Ungureanu lui Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid.

Traian Ungureanu: Baconschi si Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian Ungureanu, duminica, pentru MEDIAFAX, referindu-se la Teodor Baconschi si Cristian Preda. El s-a aratat nemultumit de declaratiile si criticile acestora la adresa PDL. Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea asteapta totusi o lamurire. Ce vine mai intai: teoria .

Cristian Preda: Mesajul lui TRU, expresia DISPRETULUI fata de membrii simpli ai PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune ca vede in mesajul transmis de Traian Ungureanu expresia dispretului fata de membrii simpli ai PDL, potrivit Mediafax. La aniversarea a 20 de ani de la crearea PDL, nu am primit o invitatie de a participa la ceremonii, ci solicitarea de a pleca din partid. Cine nu rade la glumitele spuse de TRU trebuie sa iasa din scena. Vad in mesajul care mi-a fost transmis azi expresia dispretului fata de membrii simpli ai PDL, scrie Preda pe blogul sau. In .

Teodor Baconschi: Nu mai am sperante de la PDL, putregaiul intern e prea mare si corpul nu mai poate fi operat

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a spus, duminica, ca nu mai are niciun fel de sperante de la PDL, adaugand ca putegraiul intern din partid este prea mare, iar corpul nu mai poate fi operat, potrivit.

Cristian Preda: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune ca infiintarea Partidului Miscarea Populara este o alternativa la un PDL care este lesinat, noteaza Mediafax. Preda admite ca ar putea face parte din viitoarea constructie politica daca in aceasta formatiune se vor reuni suporterii lui Traian Basescu, iar PDL va continua sa-i ramana ostil presedintelui.

Cristian Preda: Merg in Partidul Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a spus, sambata, ca s-ar putea inscrie in Partidul Miscarea Populara daca va intalni acolo pe suporterii presedinteluiTraian Basescu si daca PDL i se va opune.

Cristian Preda, despre Partidul Miscarea Populara: Se doreste o alternativa la un PDL lesinat

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru agentia Mediafax, ca infiintarea Partidului Miscarea Populara e o reactie de alternativa la un PDL care este lesinat, iar daca in aceasta formatiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )