Libnet.ro
UNICEF

20:30

Transport mai scump din septembrie: CFR Calatori va creste pretul biletelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transport mai scump din septembrie: CFR Calatori va creste pretul biletelor

CFR Calatori va creste pretul biletelor de tren din luna septembrie, potrivit scrisorii de intentie convenite de Guvern cu Fondul Monetar International FMI), scrie 9AM. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Scrisoarea catre FMI: biletele de tren se scumpesc din septembrie

CFR Calatori va creste pretul biletelor de tren din luna septembrie, potrivit scrisorii de intentie convenite de Guvern cu Fondul Monetar International FMI).

CFR Calatori, amendata pentru evaziune fiscala

Politia Transporturi a amendat CFR Calatori pentru evaziune fiscala. Oamenii legii au dat peste 175 de amenzi, in valoare de peste 35. 000 de lei. Politistii au descoperit marfa fara acte in vagoanele.

ul telefoanelor mobile: Vertu editie limitata, mai scump decat un Duster!.

Vertu Ti este ultima editie limitata lansata pentru producatorul britanic de telefoane de lux Vertu. Smartphone-ul este inspirat de modelul sportiv F12 Berlinetta, potrivit siteului oficial al companiei. Asocierea intre cei doi producatori de lux aduce cu sine si un pret pe masura pentru smartphone-ul britanic. Daca un F12 Berlinetta re un pret de pornire de 274. 000 euro, Vertu Ti costa circa 12. 350 euro, ceea ce inseamna ca este mai scump decat majoritatea modelelor .

Romanii care platesc cel mai scump RCA.

Societatile de asigurare iau in calcul o serie de factori atunci cand calculeaza prima aferenta unei polite RCA. Varsta solicitantului, experienta la volan si chiar orasul unde conduce sunt criterii importante. Cresterile importante ale daunelor, precum si imposibilitatea de a majora substantial preturile fara a pierde cota de piata determina societatile de asigurare sa isi selecteze din ce in ce mai atent clientii. Segmentarea clientelei, cum este numita in termeni de specialitate, a devenit .

GALERIE FOTO Turist de lux. Cum arata cel mai scump apartament din lume

Etajul opt al hotelului President Wilson din Geneva, in Elvetia, este rezervat in intregime apartamentului Regal, care se desfasoara pe o suprafata de 5. 486 de metri patrati. Bogatii lumii platesc 60. 000 de euro pentru o singura noapte de cazare.

Obama anuleaza intalnirea cu Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata in septembrie la Moscova, informeaza Reuters. Decizia vine dupa ce presedintele Obama si-a exprimat in.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )