Libnet.ro
UNICEF

05:00

Transportatorii vor sa protesteze, din cauza problemelor din piata RCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportatorii vor sa protesteze, din cauza problemelor din piata RCA

Patronatele din transporturile rutiere - UNTRR, COTAR, ARTRI, APTE 2002, APULUM s-au declarat aseara dezamagite de rezultatele intalnirii cu reprezentantii Guvernului si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), intrucat nu s-a ajuns la nicio concluzie, potrivit unui comunicat de presa al transportatorilor care spun ca autoritatile sa nu fie surprinse, daca vor exista proteste spontane, de la blocat de drumuri, frontiere sau la simplul mers cu 30 km/h de catre fiecare camion o ora pe zi, generand mari blocaje de trafic. continuă pe Ziarul Bursa

Infractiunile din sectorul bancar se vor repeta din cauza presiunilor

Kweku Adoboli, un fost trader al bancii elvetiene UBS AG, inchis in urma cu patru ani pentru cea mai mare frauda din istoria Marii Britanii, a declarat ca infractiunile de care se face vinovat ar putea fi repetate intrucat cei care lucreaza in industria bancara se confrunta in continuare cu aceeasi presiune pentru a face profit, indiferent prin ce modalitate.

Circulatie feroviara intrerupta, din cauza unei locomotive care a deraiat

Circulatia feroviara a fost intrerupta de mai bine de doua ore din cauza unei locomotive care a deraiat marti dimineata in dreptul statiei CF Valea Alba. Nu s-a circulat peMagistrala 900,.

Tramvaie blocate in Bucuresti, din cauza unui accident pe Bulevardul Basarabia

Circulatia tramvaielor 40 si 56 este blocata, la ora transmiterii stirii, pe Bulevardul Basarabia din Capitala, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, o persoana fiind.

Liga a doua incepe cu stangul: un numar impar de echipe se prezinta la start. Cate dintre ele vor incheia campionatul?

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat, luni, componenta Ligii a II-a in care vor evolua doar 21 de formatii, dupa ce Sport Club Bacau a ales sa joace in al treilea esalon fotbalistic din cauza problemelor financiare cu care se confrunta .

Situatie dificila in mediul universitar romanesc: Locurile la buget raman libere, din cauza lipsei garantiei gasirii unui loc de munca dupa absolvire (VIDEO)

Situatie dificila in mediul universitar romanesc. Multe locuri finantate de stat raman neocupate in fiecare an la facultatile din marile centre universitare din tara. Cererea este.

Traficul pe un segment din Transalpina, restrictionat din cauza unei stanci in pericol sa cada

O familie din localitatea Tilisca a fost evacuata din casa si traficul pe DJ106 E a fost restrictionat din cauza unei stanci care e in pericol sa cada, a anuntat marti seara ISU Sibiu. Cele doua.

Familie evacuata din locuinta si un drum inchis, din cauza unei stanci in pericol sa cada

O familie din localitatea Tilisca a fost evacuata din casa si traficul pe DJ106 E a fost restrictionat din cauza unei stanci care e in pericol sa cada, a anuntat marti seara ISU Sibiu. Cele doua.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor mixte ale companiilor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, investitorii fiind atenti la rezultatele financiare mixte anuntate de companii.

Un barbat a murit pe o strada din Vaslui din cauza caniculei. Un echipaj medical a incercat o ora sa-l resusciteze sub privirile trecatorilor

Un barbat de 58 de ani a murit, marti dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Vaslui, dupa ce i s-a facut rau din cauza caniculei, scrie news. ro. Echipajul medical al unei ambulante deplasate la caz a.

Focar de antrax, din cauza caldurii excesive

Opt bolnavi de antrax, un copil mort cu acest diagnostic si cateva zeci de persoane dintr-o zona izolata din nordul Rusiei transportate la spital pentru analize dupa ce autoritatile medicale au identificat un focar de antrax, boala bacteriana grava care s-a raspandit de la turmele de reni, conform unui material publicat de BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )