Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactia Albalact - Lactalis au dus lichiditatea la 80 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tranzactia Albalact - Lactalis au dus lichiditatea la 80 milioane euro

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de tranzactionarea unui pachet de 618 milioane de actiuni Albalact ALBZ), in cadrul ofertei publice de cumparare POF), reprezentand peste 94% din numarul total de actiuni ale societatii. continuă pe Ziarul Bursa

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj modest, de 3,5 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 15,81 milioane de lei 3,55 milioane euro), mai mic decat luni 11,1 milioane euro).

Garanti Leasing Romania primeste un imprumut de 10 milioane euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda companiei Garanti Leasing Romania un imprumut de 10 milioane euro, pentru a creste accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri) din tara, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Vila Dinu Lipatti, construita in 1902, poate fi cumparata cu mai putin de 2 milioane de euro

O vila din sectorul 1, construita in 1902 si renovata in 2008, in care a crescut pianistul Dinu Lipatti, este disponibila la vanzare pentru 8,42 milioane lei 1,89 milioane euro). Vila are 6 camere si o suprafata utila de 260 de metri patrati.

BERD a furnizat OTE un imprumut sindicalizat 339 de milioane euro

Operatorul elen de telecomunicatii Hellenic Telecommunications Organization OTE), actionarul majoritar de la Telekom Romania, a obtinut de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare un imprumut sindicalizat in valoare de 339 de milioane de euro, pentru a-si indeplini planurile de investitii, informeaza un comunicat de presa al BERD, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )