Libnet.ro
UNICEF

07:30

TRANZACTIE in leasing: Raiffeisen preia active de 30 mil. euro si 60 clienti corporatii de la ING

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TRANZACTIE in leasing: Raiffeisen preia active de 30 mil. euro si 60 clienti corporatii de la ING

Raiffeisen Leasing va achizitiona o parte din portofoliul de leasing al olandezilor de la ING Lease, in urma unui acord intre cele doua parti. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, cel mai probabil la. continuă pe Wall-Street Ro

TRANZACTIE in leasing: Raiffeisen preia active de 30 mil. euro de la ING

Raiffeisen Leasing va achizitiona o parte din portofoliul de leasing al olandezilor de la ING Lease, in urma unui acord intre cele doua parti. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, cel mai probabil la.

Homeycomb.ro vrea venituri de 1,5 mil. euro anul acesta

Homeycomb. ro , proiect de fash sales homedeco din Romania, va atrage pana la finalul anului venituri de circa 1,5 mil. euro, pe fondul ratei de conversie de 3-5% dintre vizitatori si a cresterii comertului online.

ABSL: Serviciile pentru afaceri, o piata de 500 mil. euro, vor creste cu 30% in urmatorii 3 ani

Domeniul serviciilor pentru afaceri, un segment in care lucreaza 20. 000 de oameni, va creste cu circa 30% in urmatorii trei ani, potrivit unor date oferite de Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri ABSL) in Romania.

IGD va investi 12,5 mil. euro in centrele comerciale Winmarkt din Romania

Compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione IGD) a bugetat investitii de 12,5 milioane euro in perioada 2012-2015 pentru modernizarea si extinderea suprafetei inchiriabile a retelei de centre comerciale Winmarkt Romania, suma alocata in acest.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )