Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tranzactii prin telefon de 50 mil. euro pentru microintreprinderile din portofoliul BCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactii prin telefon de 50 mil. euro pentru microintreprinderile din portofoliul BCR

Clientii BCR din categoria microintreprinderilor au efectuat, in primele opt luni ale anului 2012, tranzactii prin intermediul serviciului Alo 24 Banking BCR in valoare de peste 50 milioane lei. continuă pe Wall-Street Ro

BCR: Tranzactiile prin telefon facute de microintreprinderi au depasit 50 milioane lei

Clientii Bancii Comerciale Romane BCR) din categoria microintreprinderilor au efectuat, in primele opt luni ale acestui an, tranzactii prin intermediul serviciului Alo 24 Banking BCR in valoare de peste 50 milioane lei, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Operatorii telecom vor plati 682,1 milioane euro pentru licente.

Cosmote, Orange, RCSRDS, Vodafone si 2K Telecom vor plati 682,14 milioane euro pentru licentele telecom in frecventele de 800, 900, 1. 800 si 2. 600 MHz, suma fiind sub valoarea de pornire a licitatiei, de 726,8 milioane euro, potrivit Mediafax. Anuntul a fost facut luni de autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM. Defalcat, Vodafone Romania va plati 228,52 milioane euro, Orange Romania 227,14 milioane euro, Cosmote Romania 179,88 milioane euro, RCSRDS 40 milioane euro, iar .

Grecia ar avea nevoie de cel mult 15 miliarde de euro pentru a finanta extinderea cu doi ani planului de salvare

Grecia ar avea nevoie de cel mult 15 miliarde de euro pentru a finanta o prelungire cu doi ani a planului de salvare, insa este increzatoare ca va reusi sa acopere deficitul fara a pune si mai multa presiune pe contribuabilii europeni, a declarat pentru Reuters ministrul de Finante al tarii, Yannis Stournaras, citat de BBC.

Marea Britanie: Guvernul aloca 1,2 miliarde de euro pentru crearea unei banci de stat care sa ajute intrepriderile

Guvernul britanic a anuntat luni ca va aloca un miliard de lire sterline aproximativ 1,2 miliarde de euro) pentru crearea unei noi banci de stat care sa ajute intreprinderile sa se finanteze, informeaza AFP.

Qatar investeste 150 de milioane de euro pentru investitorii de la periferia Frantei

Franta si Qatar vor lansa un fond de 150 de milioane de euro destinat investitorilor de la periferia franceza, scrie Arabian Business. Acord a fost incheiat in cea mai mare discretie in urma cu doua.

Prima casa, pe final. Bancile mai au 600 milioane de euro pentru a finanta programul pana la finele anului

Bancile romanesti mai au la dispozitie garantii de stat pentru a vinde credite ipotecare de peste 600 de milioane de euro, anunta Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Aceasta suma de bani este.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )